![]() |
Quote:
|
Quote:
azért mert te ellene vagy nem kéne szétoffolni:P |
Quote:
"Egyetértek. Legyen ilyen funkció. Vannak olyan orik, amiknek gazdálya dolgozik mondjuk. Nem ér rá minden kv-ra belépkedni. Ha már fizeti a vip-et, legyen neki ilyen. A nem vipesek, meg vipeljenek, ha akarnak ilyet." Értelmes, építő jellegű hozzászólás volt... Gondolom mindenki így gondolja.. :) |
És bocs, de engem ilyen érvekkel, hogy "reggel felkelek, elindítom a támadást, elmegyek dolgozni és mire hazajövök a melóból a helytartó képzése és a betegség miatt tönkrement az országom" nem győz meg senki...
Erre való a teveklubb... Kelljen fel reggel, etesse meg a tevét, mire hazajön melóból megmarad neki a tevéje... Legfeljebb meitatja, vagy tanítja valamire... És már le is feküdhet aludni... Ha meg oda fizeti az sms-t, akkor meg szuperteve lesz... Ott is.. ha fizetsz érte, akkor nem hal éhen... Az ilyen embereknek nem mind1, hogy hova klikkelnek?! (ahogy így elolvasom a hozzászólásom, ez is értelmes/építő jellegű hozzászólás :D Bocs érte, de úgy látom most ez a módi :D) |
Quote:
a te hsz-ed a másik oldalról nézve kb ugyanaz;) akkor megint ott tartunk,hogy minden érv fel lett sorolva és már csak a másik oldal hsz-eit fikázgatjuk!:D:D |
Quote:
Ezt mondtam legalább 2 hete is, hogy ennek a topicnak semmi értelme nincs :D De mind1 :D Hülyeségeket bármikor tudok írni :D Nah, megyek, regisztrálok egy tevét :D |
Quote:
Tehát aki nem ül egész nap hod előtt, az inkább ne is játszon? Azért fizeti a vip-et, hogy menjen az ori ha nem tud ránézni. Erre lett kitalálva. Sajnos vannak olyanok, akik "nem tudnak" vip et szerezni. MIÉRT? Nem csak sms-l lehet. |
Quote:
OFF: A VIP azért lett kitalálva hogy atinak legyen pénze sörre:D On: amúgy tényleg azért lett kitalálva hogy segitse azokat akik nincsenek gépnél és hogy alap dolgokat elvégezzen, annál aki ott van de lusta végig menni mindenen:D... kényelmi funkció a képzés ugyebár de miért is kell hátrányt élvzni a többibel szemben... ha nem 10% képzésről van szó akkor is... ha csak 100ember akkor is... én mindenkép ugy támogatom a javaslatot hogy abban a körben már ne képezzen amikor elhullik az első pár ember... vagyis hogy csak akkor hagyja abba a képzést a helytartó amikor vip nélkül se inditanál te se... de ez semmivel sem elöny a nem vipessel szemben, csupán csak korrekciója egy segitő rendszernek, aminek vannak minimális hibái még... és így végig gondolva... mégis inkább mint automatikus rendszert javallom minden folyamatos emberhullásra(betegség,vihar,éhezés) így ha megtörténik ez az esemény akkor ne legyen se hátrány se elöny a nem vipessel szemben ha az ember ilyenkor képezni akar azt tegye meg szépen manuális úton... sztem ezt amit leirtam minden nem vipesnek támogatni kéne mivel ezáltal semmivel sem lesz elönyben a vipes,csak hátrányban sem..., és a vipesek akik nem támogatnák szálljanak magukba és gondolják végig hogy nincs már így is elég elönyük a nem vipessel szemben mindezt napi 18forintért??? Kisbér ez ebben a formában meggyözött??? :D |
TAMOGATOM!
nem csak azok erdekeben, akik dolgoznak es nem tudnak minden korvaltasnal jelen lenni, hanem azok erdekeben is, akik nem kuzdenek alvaszavarral! Ha mondjuk 10kor fexel este es valaki 11 kor radnyomja a vihart, reggelre megnezheted magad. Ha mar van helytarto, akkor dolgozzon meg a penzeert es amiben tudja segiteni az orit segitse! |
Quote:
Attól, hogy valaki vihart tesz az országodra, nem leszel beteg... Ennek az égvilágon semmi köze a témához......... |
Quote:
hat nem betegseg vs. kepzes hanem inkabb vihar vs. kepzes, de a kenyelmi-segitoi szempontja ugyanaz. |
Quote:
A kettőnek semmi köze egymáshoz. A vihart leveszi a helytartó akkor is, ha alszol, feltéve, hogy be van állítva, vagyis a hatása gyakorlatilag nulla. Ez a téma a betegségről szól. |
Quote:
reszemrol ebben a temaban ez az utolso hozzaszolasom, mivel tenyleg betegseg ugyeben van a tema es en csak igyekeztem tovabbgondolni a dolgot: ha valaki radtesz 36 kor szarazvihart, akkor nem valoszinu, hogy azt par oran belul leszeded magadrol. Ha pedig nem vagy gepnel, akkor nagy segitseg lenne, ha kozben a helytarto leallitana a kepzest. de lehet,hogy ez hulyeseg. megyek olvasgatni a sugot :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A kényelmi funkció jellege miatt támogatom az ötletet.
|
Quote:
Értsétek már meg, hogy nem muszáj támadni.. Aki nem ér rá, az fedezzen. Ne az legyen a hódító, hogy bejövök naponta 1x, elindítok egy támadást, és minden mást megold a helytartó helyettem... |
Quote:
Vipes vagyok, de akkor se támogatom:)) engem nem gyöztél meg Az oromat is megtörölhetné a helytarto ha már vipes vagyok:)) vagy legyen ez a kényelmi funkcio |
Quote:
Ha ezt behozzák akkor meg majd jön a következő javaslat, hogy a HT gömbözze végig a környéket és ahova befér a sereg inditsa el:)) vagy ha befér a tolival nyisson kaput és lopja e a pénzét Ennyire már ne automatizáljuk a helytartot ha lehetne |
Quote:
Kérjük Atitól, hogy ezt is tegye bele? |
Quote:
1 körön belül le tudod szedni a 36 körös vihart vagy szárazat legyen bármennyi embered, csak ugyesen kell beállitani a helytartot:)) |
Quote:
De ne vedd magadra... ebben a témában nem győz meg senki... És még1x mondom nem azért, mert ez nem lenne jó, vagy mert nekem igazából halál mind1, hogy van-e ilyen, vagy sem, hanem az elvekről, amiről már hónapok óta dumálok... |
Quote:
|
nekem tetszik mert van benne kihivás hogy ha hazaér a sereg akkor beteg e vagy sem:))
mondjuk nem nagy kihivás mert kideritem ha valaki beteg és ugy indulok el:)) Emberek hova lesz a figyelem, a gondolkodás???? |
Quote:
Mások látják, hogy beteg vagyok, oké, akkor most nem képzek. |
Quote:
igaz utána a variknak készenétje nem lesz de annyi baj legyen |
Quote:
hmm káár nekem azért nem tetszik az ötlet mert már rengetegszer segitett:))) |
Quote:
De ha beteg leszel, ne képezzen már a HT. Elég a baci miatti elhalálozás. Az is elég kárt okoz. Hidd el, tudom. |
Továbbra sem értem, hogy annak az 1-2 nagyon ellenkező kollegának és Mr. "CÁF" Kisbérnek ez miért fájna.. és nem, az elvek bemagyarázást sem értem..
Csak magamat tudom ismételni.. Quote:
|
Quote:
|
az eredeti otlet azonban jo! amellett vagyok, hogy be lehessen allitani a helytartot arra, hogy betegseg eseten leallitsa a katikepzest!
|
Quote:
Ettől én még támogatom... mert ezzel nem a helytartó csinál vmit helyettünk hanem pont hogy NEM csinál valamit... |
Quote:
Szóval ha ezt megcsináljuk, jön a következő kérés, hogy ha minuszban van a foglalkoztatottság, akkor ne képezzen már a helytartó, hiszen te sem képeznél. Az is pitiáner változtatás, kerüljön bele, hajrá! Aztán jön valaki, hogy ha loptak tőlem az elmúlt 3 körben embert, akkor ne képezzen már a helytartó, hiszen folyamatosan viszik az embereimet, és ha már fizetek érte miért teszi tönkre a helytartó az országom?! Ezt is bevezetik, mindenki örül 2 napig. Aztán megint jön valaki, és azt mondja, hogy ha éhezem, akkor ne képezzen a helytartó, hiszen te sem képeznél, ha éhezel. Ez is kényelmi változtatás, kerüljön bele. Tök boldog mindenki 2 napig. Aztán megint jön egy tamagocsis csóka, aki azt mondja, hogy ha megy rajtam a vihar vagy a szárazság, akkor ne képezzen a helytartó. Hisz magam sem képzek akkor katonát, miért képez akkor a helytartó, tönkreteszi az országom.. ez csak egy kényelmi változtatás, kerüljön pipa a helytartóba. Jó, ez is bekerül, mindenki boldog 2 napig. Aztán megint jön valaki, hogy ha a morálom 60% alatt van, akkor ne képezzen a helytartó, hiszen te sem képeznél, amikor lázonganak, gyújtogatnak, elköltöznek a lakosok, fizetek a vip-ért, miért teszi tönkre a helytartó az országom nemigaz?! Ez is belekerül, 2 napig mindenki boldog... és így tovább a végtelenségig... Remélem most már érted, hogy alapvetően nem azzal van bajom, hogy ez a modul bekerül-e vagy sem... De egy idő után Ati azt fogja mondani, hogy na most már elmentek a ... valahova... Én úgy gondolom, hogy ez az idő már most elérkezett, mások meg nem. Ahogy Serg, vagy Arra, vagy nem tudom ki mondta, ez a játék a hódító, és nem a helytartó-menedzser :D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
a viharra és szárazra ott a helytartó napsütése + növekedése. így a katonaképzés leállítása a helytartóval már valóban túlzás lenne.
emberlopások + házgyújtások esetén a képzés leállítása megintcsak durva lenne, mert az egy másik ori aktivitása miatt kapod be. így "jogtalan előnyhöz" jutnál. fenti kettő ötlet felvetését én is elutasítanám. A betegséget viszont bekaphatod más ori aktív akciójától függetlenül is (értsd: nem a másik ori küldi rád a betegséget, hanem az ő akcióitól függetlenül kapod be), így a katonaképzés leállítása kényelmi funkció. ha így is rápillantanátok a kérdésre lehet érezni hogy hol a határ a tamagocsi helytartó és a kényelmi funkció között. az aki nem tud itt lenni fedezzen fel meg érdekes a felfedezési szabályok miatt. meg nem tudom te írtad-e, de ilyet ne írkáljatok h "aki nem tud itt lenni menjen tevézni"... attól h nincs időm még szerethetem a játékot. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Maximum eléri a menedzserem, ha már fizetek neki, hogy minden héten 2x mehessek focizni.. És ha pont azon a meccsen törik el a lábam, akkor meg anyázom a menedzsert :D De az nem a menedzser hibája... Vele szerződést kötöttem, és megkértem, hogy szervezzen nekem még 1 lehetőséget focizásra hetente.. ő megszervezte a focit.. De hogy én béna voltam, és eltörtem a lábam, arról ő nem tehet :D Lehet hülye példa, de beindult a fantáziám :D |
sztem ez már nem érvelés, hanem szimplán kötekedés :rolleyes:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:04. |