![]() |
Ez sikeresség, télleg:)
De a hatékonyság is csökken, különben nem lenne 0 rengés. Meg egy ismim mondta, G-ben 5 körről rengetik, 2-3 épületeket veszt. Az is kevés ott azért |
Nekem aszonták nem baj ha vmi nem tetszik, akkor sem utálnak ki egy témából.. ;)
Nekem nem tetszik, s nem is logikus az alapfelvetés. Varizni nem varizol messzire, mert ahhoz már hatalmas mágusok kellenek, hogy 2 hegyet, meg 5 óceánt átvarázsoljanak, 1 toli viszont 5kból még távoli vidékekre is eljut, meg vissza, tehát az info megvan. Na ez volt a mese része. A másik, távolról a toli sem sebez sokat, s a legtöbb meg is unja. Ha mégsem lehet építeni, bontani, ütni, akármit. Fedezni nehéz, egy toli mást nem tud, most szerencsétlentől még a hatéékonyságát is vonjuk meg? Így is lényegesen kevesebb a toli, mint korábban volt, most még csökkentsük le a vállalkozók számát? Nekem a mostani rendszer megfelel. |
Ez az Arrakis, aggyá nekik :)
|
Quote:
|
nem mondanám, hogy kevés toli van...
az utóbbi 5-6 hétben a B-ben majdnem minden nap akadt 1-2 drága kliens. egyesek annyira megszerettek, hogy azon szerencsések közé tartozhattam, akikhez rendszeresen látogattak el. :) úgy-e milyen édik? én nem aggódok a tolisok kihalása miatt. elf elfet ér... nem értem, mi a baj, ha a körtávolság függvényében jobban csökken a tolikészültség. nekem így tűnik logikusnak. ja, és akik loptak tőlem, csak 2-3 körre voltak tőlem. az ilyen tisztességes tolikat nem érintené a dolog. |
az nem tiszteséges toli aki 2-3 körröl lop hanem hüle és nem tud játszani. mert bár melyiik hadi szétkapja onnan. Tolival csak azért lehet játszani mert mesziröl is hatékony. Ha ezt elvesszük tölük végük. Ja és aki engem lop az még nem biztos hogy mind tolis :)
|
Quote:
Akkor én hülye voltam :) Én 2-5 körön belül bárkit leloptam aki felettem volt :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:40. |