Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Gnóm tolis! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=944)

Burning 07-30-2007 13:35

Quote:

Originally Posted by Metalka (Post 113286)
figyelj,nem tudom h ti hogy csinaljatok de mi ugy h mielott szintet lepnenk azelott felmegyenk a toppba jo magas hektarra es minel tobb ideig termelunk napi 400-500 millaval,de ez a szintekkel novekszik...szoval annyi penzt tartalekolunk amennyit csak birunk es ujrazassal megoldhato a penz problemaja is :)

ne haragudj, én nem azt mondtam, hogy nem megoldható...mert 300 mrd-vel, még 5k-s gabonaár mellett is húznátok egy évig.
na, de ha lenne 300 mrd-m akkor azt nem éheztetős orira költeném el egy év alatt, hanem akkor szétcsapnám mindenkinek a fejét egy szimpla orival, ha kisér meg simán belefér egy seregcsere, aztán patt. és ezt még értelmesebbnek is tartom annál, hogy esetleg nyerjek 10% barakkot plusszba (nem mondom jó lenne), de inkább nem. ez persze csak az én véleményem, de mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik;):)

Metalka 07-30-2007 13:53

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 113287)
ne haragudj, én nem azt mondtam, hogy nem megoldható...mert 300 mrd-vel, még 5k-s gabonaár mellett is húznátok egy évig.
na, de ha lenne 300 mrd-m akkor azt nem éheztetős orira költeném el egy év alatt, hanem akkor szétcsapnám mindenkinek a fejét egy szimpla orival, ha kisér meg simán belefér egy seregcsere, aztán patt. és ezt még értelmesebbnek is tartom annál, hogy esetleg nyerjek 10% barakkot plusszba (nem mondom jó lenne), de inkább nem. ez persze csak az én véleményem, de mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik;):)

hat igen..viszont az a baj h a 300 mrd nem az 5 szinten gyul ossze hanem menet kozben,es ez eleg nagy problemat okozna,ezert szukseges minden szint topjaban penzt csinalni mert ha szint kozepen elfogy a penz akkor tenyleg abba a helyzetbe kerulnenk mint azt az elobbi oldalakon is lathattuk (ehezes,es ezmiatt szetesne az ori) es nem mindegy azert h csak vegyunk 1000 hekis orit amihez legalabb kell 140 tanya es 10 raktar h 9 korig elegendo legyen a kaja,szoval nem mindegy h van-e akar 100 templomod vagy 100 kocsmad vagy 100 barakkod pluszban,szerintem...de ahogy te mondtad "mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik;)"

Grabi 07-30-2007 16:55

mondjátok már el kérlek melyik ez a szint, ahol vérprofi szövetségek nemhogy átépítenének egy hétre tanyát, hanem huzamosabb ideig 5k a gab ára és tele is veszik magukat? lécci lécci :) de főleg a szövetség tagjai érdekelnek!

Metalka 07-30-2007 19:28

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 113340)
mondjátok már el kérlek melyik ez a szint, ahol vérprofi szövetségek nemhogy átépítenének egy hétre tanyát, hanem huzamosabb ideig 5k a gab ára és tele is veszik magukat? lécci lécci :) de főleg a szövetség tagjai érdekelnek!

mond meg te a neved majd megkeresnek,az felol biztositalak :P

Andrew 07-30-2007 19:33

Quote:

Originally Posted by Metalka (Post 113424)
mond meg te a neved majd megkeresnek,az felol biztositalak :P

azt hiszem nem kell majd tartania semmitől :p
na jó, ha elhasználod az egyik segítséged, akkor adok egy kapaszkodót, de elolvasnod már Neked kell :D:D

Nézd meg az aláírását ;)

Dragi 07-30-2007 19:38

Tyúúúú Grabi hallod vigyázzá mer el leszel kapolva és akkor neked irgum meg a burgummul szét kell őtet szedned :))) Már persze ha rájön melyik csopiba is vagy :rolleyes:

Fefe013 07-30-2007 20:16

Úgy látom, hogy egyre veszélyesebb ez a játék, nem tudom, h az idegeim meddig bírják........:D:p:D:p:D:p

Bocsi, az offért!

Synkel 07-30-2007 21:04

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 113340)

Grabi, te má' megin sumákolsz. Mennél amerre ők járnak, és termelés helyett degeszre keresnéd magad gabonakereskedelmen mi???:D:D:D

Grabi 07-30-2007 22:39

alájuk mennék minden nyersi 50k, azt puszti...csak megveszik azt is :)

országaim az aláírásomba, ahogy írták :)

Metalka 07-31-2007 06:17

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 113480)
alájuk mennék minden nyersi 50k, azt puszti...csak megveszik azt is :)

országaim az aláírásomba, ahogy írták :)

megvan :D majd ha kozelebb jottel az L-ben akkor megkereslek :P de amig 26 korre vagy addig nincs mit tenni..gyere szepen felfele

All times are GMT +1. The time now is 16:11.