Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Helytartó! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=941)

Kutyuleee 02-14-2007 01:47

Quote:

Originally Posted by Panyi (Post 73742)
nem csak a végén, hogy legyen 1 órám kipakolni?:S

a kör végén tünik el az áru ha nincs hely ebben igazad van...De a körváltás az amikor az események zajlanak(fent le van irva pontosabban hogy milyen sorrendbe történnek dolgok), és én is úgy tudom hogy a körváltás elején van a piac. jelen esetben ha jól tudom ez annyit tesz hogy elöbb jönnek be a seregek piacról mint a támadók, de ez persze csak akkor számit ha van nekik hely, mert különben a ht egyből küldi is őket vissza a piacra, vagyis ha nincs helyük nem lesznek jelen a csatánál..., de rég rossz ha ezért kell imádkoznia vkinek:D

Remedy 02-14-2007 07:27

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 73743)
a kör végén tünik el az áru ha nincs hely ebben igazad van...De a körváltás az amikor az események zajlanak(fent le van irva pontosabban hogy milyen sorrendbe történnek dolgok), és én is úgy tudom hogy a körváltás elején van a piac. jelen esetben ha jól tudom ez annyit tesz hogy elöbb jönnek be a seregek piacról mint a támadók, de ez persze csak akkor számit ha van nekik hely, mert különben a ht egyből küldi is őket vissza a piacra, vagyis ha nincs helyük nem lesznek jelen a csatánál..., de rég rossz ha ezért kell imádkoznia vkinek:D

Mivan? Vagy en nem ertem mit mondasz, vagy te nem vagy kepben egyaltalan.

A piacrol hazatero dolgok a korvaltas legutolso, vagy az uj kor legelso mozzanata (nezopont kerdese)

Tehat a csata utan zajlik, es nincs olyan, hogy "hazajon es egybol kirakja a helytarto"

Ati 02-14-2007 08:46

Quote:

Originally Posted by Panyi (Post 73740)
Ha egyszerre érkezik támadó sereg, és ugyanakkor jön vissza piacról ijászom, melyik érkezik hamarabb?

Előbb beér a támadó sereg, lezajlik a csata, hazaindulnak, majd a piacról megjön az íjászok sokasága.

Kubbi 02-14-2007 15:26

Quote:

Originally Posted by Panyi (Post 73742)
nem csak a végén, hogy legyen 1 órám kipakolni?:S

Ha a végén lenne, akkor pont utána lenne a kv. tehát éppen akkor nem lenne időd kipakolni.
nem? :)

Ati 02-14-2007 15:28

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 73800)
Ha a végén lenne, akkor pont utána lenne a kv. tehát éppen akkor nem lenne időd kipakolni.
nem? :)

A körVÁLTÁS végén van, amikor egyik körből átmegy a másik körbe, és van egy köröd, hogy kipakold. :)

Kubbi 02-14-2007 16:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 73801)
A körVÁLTÁS végén van, amikor egyik körből átmegy a másik körbe, és van egy köröd, hogy kipakold. :)

igen igen. Én is így gondoltam, csak rosszul fejeztem ki magam.
Arra gondoltam, hogy ha a kör végén lenne... :(

bitboss 04-05-2007 23:21

akkor leirom az érintett események sorrendjét bövebben a sugó és a tapasztalataim alapján:

0.játszol
1.HT kv elötti varik és tevékenységek(pl seregeladás, képzés inditása)
2.megjön a képzés
3.féröhelyek fölötti egységek dezertálása, és raktári áruk elveszése
4.KÖRVÁLTÁS egyéb eseményei (varázslatok lejárata, regenerálódás ...)
5.szövetséges védöseregek megérkezése
6.csaták
7.szövetséges védöseregek hazaindulása
8.saját kintlévö sereg hazatér
9.piaci áruk (és katonák) visszaérkeznek
10.HT kv utáni varik
11.játszol tovább

(lehet egy-két eltérés, de az a lényeget nem érinti)
ebböl talán az összes eddigit megértitek
(Ati, ha titkot árultam el, irjál priviben!)

Andrew 04-05-2007 23:53

kimaradt, hogy mikor esznek azok az elvetemültek... nem tudni mikor jön be a fedezés, és a frissen épület épületek... - legalább is a lista szerint
persze jó dolog, hogy összeírsz 'mindent' egy helyre, de azért ilyen lényeges elemeket ne hagyj ki, ha már nekiálltál :D

Hóhér 04-06-2007 00:26

Az én nagy dilemmám amit a hiba jelzésben jeleztem, ami lehet nem is hiba, de régen nem így működött az tuti...

férőhely ellenőrzés... kivándorlás ha túl sok az ember...

és utána, ha nem működnek az épületek akkor sem mennek el már az egységek kv alatt a barakkokból ,olyan épületekből ami nem működik, csak következő kv kor...

vagyis ezeknek a sorrendje is kimaradt... :confused:

bitboss 04-06-2007 11:08

ez a téma a HT katonaeladásának kérdésével indult, ahhoz képest igy is eléggé kibövült

nem azt irtam hogy 'minden', hanem azt, hogy 'az érintett' - és ezen az országban lévö egységek változásának sorrendjét értettem

a 7. 8. 9. egymás közötti sorrendje sem biztos, csak az hogy a 6. és a 10. között vannak

az etetést spec tudom, hogy a piaci féröhely ellenörzése elött történik, de azt nem tudom, hogy a frissen képzett egységek érkezése elött v után

azt is ugy tudom, hogy a katonák dezertálására hatással van a tekikopás és a müködö épületek, tehát ezen szempontból a 4. pont (vagy egyes részei) lehet korábban (utólagos elnézést!)

az épületek, és a felfedezés idejének dolgában nincs tapasztalatom, mert ezekre eddig nem figyeltem

aki ki tudja egésziteni, tegye meg! aki máshogy tudja, javitson ki!

All times are GMT +1. The time now is 22:53.