Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Felfedezés javaslat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=852)

Békés 10-06-2006 18:32

Quote:

Originally Posted by monro (Post 33932)
Ezzel ugye ha jólértem azt mondod, hogy az ujrázásnál a felfedezésszámláló ne ujrázódjon? :) Sztem ez teljesen felesleges macerálása lenne a játékosoknak. Ha ujrázik akkor nullázódjon az is. Sztem.

Valami olyasmire gondoltam valóban, de meggyőzhető vagyok az ellenkezőjéről is:)

monro 10-06-2006 18:33

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 33939)
Ha jól emlékszem te kissé hátrább voltál :D Akkor te bénább lennél mint én?:D :D

Na most lebőgtem :(
Igazad van én még hátrébb voltam, bár az én álláspontom mindig az volt,hogy vannak az elsők és vannak akik nem azok :) Ilyen módon nem mondanám, hogy még bénább csak azt, hogy ugyanaz a kategória :D Nem sokkal jobban hangzik? :D:D:D

Ati 10-06-2006 18:35

Az utóbbi pár beírásban mi is pontosan a javaslat? :)

monro 10-06-2006 18:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 33943)
Az utóbbi pár beírásban mi is pontosan a javaslat? :)

Sorry :) Próbálom megvezetni a topot, hogy a "bénák" ne szóljanak bele komoly dolgokba ;) De érzem én is, hogy tán nem itt kéne :)

-Fegya- 10-06-2006 18:58

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 33931)
És már bocs hogy nem tapsolok neked amikor éppen azon töröd a fejed hogyan lehetne nekem minél rosszabb

Minden tiszteletem azoknak, akik az élre tudnak kerülni, akár egyénileg, akár klánszinten. Tudom, hogy ez mennyi munkával, szervezéssel, milyen ötletességgel és vezetői erényekkel jár. Gratulálok hozzá!!!
Nem azon töröm a fejem, hogy neked rossz legyen. Úgy gondolom, valamennyire meg kéne nehezíteni a nagy országok helyzetét, hogy a kisebbek könnyebben zárkózzanak fel, az újoncoknak is legyen reményük felzárkózni, ne szakadjon annyira szét a mezőny.
Nem azért gondolkodok ilyeneken, hogy rosszat tegyek a nagy országoknak, hanem azért, hogy jobb legyen maga a játék.

Serg 10-06-2006 19:15

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 33946)
Minden tiszteletem azoknak, akik az élre tudnak kerülni, akár egyénileg, akár klánszinten. Tudom, hogy ez mennyi munkával, szervezéssel, milyen ötletességgel és vezetői erényekkel jár. Gratulálok hozzá!!!
Nem azon töröm a fejem, hogy neked rossz legyen. Úgy gondolom, valamennyire meg kéne nehezíteni a nagy országok helyzetét, hogy a kisebbek könnyebben zárkózzanak fel, az újoncoknak is legyen reményük felzárkózni, ne szakadjon annyira szét a mezőny.
Nem azért gondolkodok ilyeneken, hogy rosszat tegyek a nagy országoknak, hanem azért, hogy jobb legyen maga a játék.

Mivel én innen már egyáltalán nem fedezek fel sehová pont a kicsik helyzetét nehezíted meg hogy befogjanak

Arwen 10-06-2006 19:36

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 33946)

Érdekes nekem úgy tűnik folyamatosan azon töröd a fejed, hogy a "nagyoknak és gazdagoknak" nehezebb legyen, és elvegyék a lehetőséget egy hasonló stratégiát követő kezdőtől.

Neked az is szúrja a szemed,ha vki az alsóbb szinteken gyűjtögeti a pénzét, majd duplázza, és később a vagyona segítségével nyer háborúkat. Csak azt felejted el, hogy ő azért a pénzért "megdolgozott", plusz 100-1000 köröket.

Mikor nektek ,sokszemélyiséges, fedezős, körbepörgőknek behoznak egy nehezítést, egyből kaptok hozzá egy könnyítést is.
(lásd szabi alatt csökken a max heki feletti föld)

-Fegya- 10-06-2006 19:37

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 33954)
Mivel én innen már egyáltalán nem fedezek fel sehová pont a kicsik helyzetét nehezíted meg hogy befogjanak

De katonát képezel! :)

-Fegya- 10-06-2006 19:45

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 33958)
Neked az is szúrja a szemed,ha vki az alsóbb szinteken gyűjtögeti a pénzét, majd duplázza, és később a vagyona segítségével nyer háborúkat. Csak azt felejted el, hogy ő azért a pénzért "megdolgozott", plusz 100-1000 köröket.

Nekem az szúrja a szemem, ha az egyszer megkeresett pénzt sokszor használja fel.

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 33958)
Mikor nektek ,sokszemélyiséges, fedezős, körbepörgőknek behoznak egy nehezítést, egyből kaptok hozzá egy könnyítést is.
(lásd szabi alatt csökken a max heki feletti föld)

Úgy emlékszem, én mindig támogattam a nehezítéseket, valamint egyedül javasoltam, hogy ne szűnjön meg a malusz.

Serg 10-06-2006 19:45

Vazze nem hiszem el hogy nem fogod fel!Minél több katona van a piacon annál olcsóbb tehát annál könnyebb áthidalni az üthetetlen távolságokat felfedezéssel tehát a kicsik helyzetét nehezíted

All times are GMT +1. The time now is 21:18.