![]() |
Quote:
|
Quote:
Igazad van én még hátrébb voltam, bár az én álláspontom mindig az volt,hogy vannak az elsők és vannak akik nem azok :) Ilyen módon nem mondanám, hogy még bénább csak azt, hogy ugyanaz a kategória :D Nem sokkal jobban hangzik? :D:D:D |
Az utóbbi pár beírásban mi is pontosan a javaslat? :)
|
Quote:
|
Quote:
Nem azon töröm a fejem, hogy neked rossz legyen. Úgy gondolom, valamennyire meg kéne nehezíteni a nagy országok helyzetét, hogy a kisebbek könnyebben zárkózzanak fel, az újoncoknak is legyen reményük felzárkózni, ne szakadjon annyira szét a mezőny. Nem azért gondolkodok ilyeneken, hogy rosszat tegyek a nagy országoknak, hanem azért, hogy jobb legyen maga a játék. |
Quote:
|
Quote:
Neked az is szúrja a szemed,ha vki az alsóbb szinteken gyűjtögeti a pénzét, majd duplázza, és később a vagyona segítségével nyer háborúkat. Csak azt felejted el, hogy ő azért a pénzért "megdolgozott", plusz 100-1000 köröket. Mikor nektek ,sokszemélyiséges, fedezős, körbepörgőknek behoznak egy nehezítést, egyből kaptok hozzá egy könnyítést is. (lásd szabi alatt csökken a max heki feletti föld) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Vazze nem hiszem el hogy nem fogod fel!Minél több katona van a piacon annál olcsóbb tehát annál könnyebb áthidalni az üthetetlen távolságokat felfedezéssel tehát a kicsik helyzetét nehezíted
|
All times are GMT +1. The time now is 21:18. |