Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Csillagkapu (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=83)

Ati 08-12-2006 16:28

Ezt elég furán hagyták abba... Mármint itthon... Egyébként nincs vége, és folytatódik a sorozat, csak azt mi ne akarjuk nézni... Pfffff. :D

Tibi22_SKCS 08-12-2006 17:19

jahjah fura lett a vége én reméltem hogy az Orájt legyőzik és ugy lesz vége de így volt jó mert nem mndig hapy end a vége :)

Ati 08-12-2006 17:25

Quote:

Originally Posted by Tibi22_SKCS (Post 28420)
jahjah fura lett a vége én reméltem hogy az Orájt legyőzik és ugy lesz vége de így volt jó mert nem mndig hapy end a vége :)

No pont ez a baj, hogy NINCS vége, csak nem adják le tovább. :)

Ati 08-12-2006 17:25

Legalábbis egyelőre... Azért egyszer csak-csak... :)

Tibi22_SKCS 08-12-2006 17:27

már elég rég óta nézzem a csillagkaput és remélem nem ugy lesz mint szokot hogy újból elkezdik vetíteni az elejétő, majd ha nem jön be ez az Atlantiszos fajta azt mondják hogy a szinkron hangok pocsékok..

Ati 08-12-2006 18:32

Quote:

Originally Posted by Tibi22_SKCS (Post 28424)
már elég rég óta nézzem a csillagkaput és remélem nem ugy lesz mint szokot hogy újból elkezdik vetíteni az elejétő, majd ha nem jön be ez az Atlantiszos fajta azt mondják hogy a szinkron hangok pocsékok..

Nekem mint sorozat nagyon bejött. A szinkronja... Ma láttam a bemutatóját, fura volt eredeti hang után. Gondolom aki szerint rossz lett, az mind látta eredetiben, ez van, ha valamivel iszonyatosan késnek, és az ember inkább megnézi az eredetijét, minthogy megvárja a magyart, hátha ezt is leadják részben, esetleg menet közben szinkronhangot cserélve stb. :)

Nekem személy szerint az Atlantisz még talán jobban is tetszik, mint a CSK1. Ritka, hogy egy sorozatból a melléksorozat ennyire jóra sikerüljön.

szamóka 08-12-2006 19:25

Quote:

Originally Posted by Tibi22_SKCS (Post 28420)

Nyugi, le fogják (fogjuk?) verni őket is. A kukacos embereket is lenyomták, mindössze 7 évad alatt. Ha az Ori-val is ennyit hadakoznak, én nem fogom nagyon bánni...

Ati 08-12-2006 19:33

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 28437)
Nyugi, le fogják (fogjuk?) verni őket is. A kukacos embereket is lenyomták, mindössze 7 évad alatt. Ha az Ori-val is ennyit hadakoznak, én nem fogom nagyon bánni...

A 10 évaddal már kezdenek eléggé a topba kerülni a leghosszabban futó sorozatok között. :) Az X-akták is csak 9 évadig ment. :)

A Doctor Who talán megelőzi még, pláne, hogy az most ismét aktív lett, és újra újabb és újabb évadjai vannak. :) Azt nehéz lesz még megelőzni. :) Hiába no, az angolok kitartóak. :)

szamóka 08-12-2006 20:07

Richard Dean Anderson mondotta nem is oly rég, hogy "Ezek nagyon hosszú sorozatok lesznek". Fene bánja. Ráadásul ott van még a tervbe vett második "spin-off" sorozat.

Ati 08-12-2006 20:09

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 28449)
Richard Dean Anderson mondotta nem is oly rég, hogy "Ezek nagyon hosszú sorozatok lesznek" Fene bánja.

Kár, hogy ő kilépett, nagyon jó kis karakter volt. :)

All times are GMT +1. The time now is 14:30.