![]() |
Gondolkodom még helyesbítek
|
Quote:
Hőha, én egész mást jeleztem tegnap este :))) Azt mondtam hogy nem tudok menni, de rajta vagyok az ügyön :) |
Quote:
Ezzel nem hoztad meg a kedvem:) Seldonból elég nekem a Hódban, nemhogy még személyesen :D:D:D De most komolyan, 5-től tudod milyen lassan telik az idő, főleg ha hulla fáradt az ember?? Már ha valaki marad addig.......majd máskor ha netán tudok szállást keríteni |
Én is épp azt akartam írni, amit SLady, a vidékieknek korán megy az utolsó busz, reggel pedig lassan telik az elsőhöz az idő...
Legközelebb szállást is biztosíthatnátok! :) |
Quote:
|
Quote:
Nah és ki tudja az itteni nicknevekről hogy ki kicsoda?? Én nem sok embert ismerek annyira személyesen és elég hülyén festene ha csak úgy bekéreckednék valakihez éjszakára, ha elhúzódna a buli.......kellemetlen neki is meg nekem is |
Quote:
|
Lehet éjfél körül benézek egy adag narancslére, sajna csak ennyire fussa :(
|
Nem kell ott aludni, 4-ig kitarttunk, utánna mire kikeveredünk a pályaudvarra már szállhatunk is fel a vonatra.
Amúgy ki biztosítana szállást? Én 180 km-ről? :) Vagy Monro akinek meghalni sincs ideje? :D |
Amúgy ki biztosítana szállást? Én 180 km-ről? :) Vagy Monro akinek meghalni sincs ideje? :D[/quote]
No látod, se Te, se más nem nagyon tud. Hajnaltól pedig már rettentő lassan telik az idő,főleg ha már a társaság szétszéled. |
All times are GMT +1. The time now is 08:39. |