![]() |
jap :) azt szoktam nezegetni, de a sok egy zöld pöttyös... :)
|
Quote:
Rám gondoltál? |
Quote:
|
Quote:
Majd ha van kedved,és időd ird már le légyszives,hogy milyen butaságot követtem el,szerinted.Köszi;) |
Quote:
|
Quote:
Nem zavarna ha rólam beszélne,csak akkor szeretném tudni mit tudok rosszul. Mert ugye tanulni sosem szégyen;););) Pláne egy mestertől:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
ez a pontozásos dolog nekem nem tiszta ez minek van mit ér vagy jelent vagy csak unalom ellen lehet nyomkodni? kaptam ződet hogy tápoljak valakit mert valakit utol akar érni :$ mikor ezt megemlítettem havernak hogy nyomjon má rá ő is egy zöldet akkor az meg felháborodot most mindenki hüle hát ez igy müködik legalább 20 szoltak hogy nyomdosak nekik a zöldet :P
Szerintem vagy nem látom a lényeget vagy hüle vagy de ennek semmi értelme ebben a formában. (ha az a sejtésem igaz hogy hüle vagyok az ne hagyjatok úgy meghalni) :) |
Quote:
Ez nem vérre megy, nem tudom miért kell ebből ekkora felhajtást csinálni. Ha normálisat ír az adott ember, azt úgyis értékelni fogják, ha meg nem tud normálisan hozzászólni semmihez, akkor ne várja ezt el. Pont.:) |
Quote:
hogy mennyi olyat ír, amiért a többiek elismerik...akár a tudását, akár a humorát, akár bármit.. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:37. |