![]() |
Sztem kaphatna állandó seregbónuszt, az a pár százalék mit sem ér. 3-as szinten mit számít 20% vagy 30%? Egy gnómnak csak tekiből van 50 (55), plussz még varik, ötös szinten meg ...
Minden szinten kapna 40et korrekt lenne. Lehet az ötös szint alja hemzsegne a hulláktól, de óriásból nincs sok? |
Quote:
Mielőtt annyira mindenki akar még tolivédelmet adni a gyújtogatás ellen is a zombinak, gondolkodjunk már el kicsit, hogy mit lehet csinálni most egy zombival és mit a többi fajjal... AZ óriás kivéve minden fajt ugyanúgy lehet gyújtogatni mint a zombit és ugyanúgy mennek el az egységeik ha nem működnek az épületek, csak a többi fajnál ha sikerül rárakni a vihart (amire a zombi immunis), akkor még dúrvábban megy el a lakosság... a tűzlaszti is ugyanúgy visz mindenkit, kivéve a zombit, akárcsak a többi támadás... tehát gyakorlatilag a zombi ellen van három támadási forma ami teljes értékü és gondot okoz, akárcsak a többi fajnál: - Tűzlaszti - gyújtogatás - sereges harc (itt sem 100% a hatás, mert nincs csata alatti és menetelés közbeni elhullás) A többi támadási forma vagy nem hat rá, vagy minimális károkat okoz, esetleg könnyedén kiküszöbölhető... Szerintem ennyi "hátrány" kell neki, hogy ne legyen űbertáp nem bántható faj... |
Quote:
És mivel a hódítót földre játszák, így bizony igen komoly hátrány az a sereges harc probléma, és ne mond már hogy az hogy nincs veszteség segít bármit is azon, hogy 10 sereggel visszakísérheti bárki támadá után. |
Quote:
|
Na de nezd meg hogy bejon az elohalott lakiteki es egyeb tekercses hianyat...ez szerintem meddő vita :-/
|
egyetértek én is aúúval. ennyi hátrány kell a zombinak is.
ha növelnénk a férőhelyek számát, ugyanannyi házba több ember férne el, és a gyújtogatás nem okozna annyira nagy kárt, ami az épületek működését illeti. de tarthat kevesebb házat is, amibe ugyanannyi ember fér el, mint most, és akkor a gyújtással kevesebb égne... |
Quote:
vagy a jelenlegi feltételek mellett tartson kevesebb házat? :confused: vagy mire? :confused: mert nekem így nem tiszta ez a felvetésed.. |
Quote:
|
nah jól van, megint számolgatok. úgyis nekem van igazam. :p
|
1000 hekire számoltam a hullákat.
mostani állás: ház: 275 (13750 ember) foglalkoztatottság: 79% barakk: 675 (27600 elit + 400 hely) bank: 50 +20% férőhely házakban és barakkokban: ház: 275 (16500 ember) foglalkoztatottság: 66% barakk: 675 (32000 elit + 400 hely) bank: 50 égessünk le 100-100 házat. a mostani esetben 9550 ember maradna. +20% férőhellyel maradna 11300 ember (az üres helyeken is van 8-8 ember!). első esetben 100% (-1325), míg a második esetben 96%-os lenne a foglalkoztatottság. érezhető a különbség szerintem. |
All times are GMT +1. The time now is 16:37. |