![]() |
Quote:
|
Sziasztok! Nekem tetszik a játék új külseje, meg lehet szokni még a menüsort is idővel. Viszont sajnos a szemem reklamál, mert nem bírja ezeket az új színeket és betűméreteket.:(
|
Quote:
|
Quote:
nekem még a szövifórum, és a tanácsadó egyes részei még mindig ilyenek :( |
Quote:
|
Quote:
|
eletkor
Mivel tudom, hogy a hoditosok atlageletkora eleg magas (7 eve jatszom, s megismertem parszaz embert(27-29 ev atlagra saccolnak)), s azt is tudjuk, hogy egy ember minnel idosebb annal nehezebben kaphato a valtozasokra, igy arra a kovetkeztetesre jutok, hogy nem a legjobb dontes egybol ekkora nagy vizualis valtozasokat csinalni. :eek:
Mint mar masok is mondtak, tanacsolnam az uj/regi gombot a fooldalon. Koci, jo munka, de a konzervativ hodosoknak nem ez kell. |
Szerintem Ati nem örül ennek, de lehet, hogy megcsinálja nektek. Csak tudjátok, ha mindenkinek ez a véleménye, akkor elfecsérelt volt "X" ember munkája ? Nem rossz ez, csak még csiszolásra szorul. És haladni kell a korral. A Hód működne parancssorosan is, de komolyan. Ugyanolyan lenne, mint most, de a fanatikusokon kívűl a kutya sem játszana vele.
Ha valakinek mesélek a Hódról, nem mindegy, hogy egy parancssoros játékkal (BRUTAL = rulez!), vagy ej igényes kinézetű proggival akarom -e megismertetni, nem? |
:))
Quote:
Selyetem, hogy az egesz arra ment ki, hogy tobb embert vonzzon a jatekhoz, de mi is a fontos? Kinek kell tetszedjen a jatek? annak aki vippel 4-5 orit vagy annak aki most szallna be a hoditoba? (altalaban 80%-a otthadja az elso heten). A huseges hoditozok evek ota jatsznak. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:51. |