![]() |
Egyébként, ez a 3-4x annyi egység tényleg tulzás :)
Az más kérdés, hogy pl. 2,5x annyi egységet saját erőből össze lehet szedni. Mert mig pl. vki tud 7k-s népet összeszedni szombat hajnali 1-re, a másik pedig 4,8k-val képez, akkor 2 orankent 1,8x annyi katit képez. |
Quote:
|
Quote:
A többi dologgal amit írtál egyet értek:) |
Quote:
2100lóvat 900ijjat 500tolit 850varit Ennyit azért nem hiszem,hogy sima képzésböl megold bárki(ekkor direkt full varit nyomtam,hogy tudjak gömbölni) |
Quote:
Csak erzekeltetni akartam, hogy milyen aranyok jonnek ki szombat hajnalra. Quote:
|
Quote:
Olvasd át megint amit irtam:)full varin voltam direkt de ez 5kor volt nem 2kor:PÉs még nekem irjátok,hogy szövegértelmezési gondjaim vannak ti már az olvasásnál leragadtok:D |
nem hinném, hogy van értelme azon vitatkozni, mennyi katonát lehet kiképezni, és mennyinél valószínű már a csalás.
van egy piacunk, aminek a gyarkorlati haszna csekély, viszont nagyon könnyen lehet vele katonát átjátszani, még ha nem is használná senki csalásra, akkor is okot ad a vádaskodásra, hiszen hiába van az elsőnek 8-10k népe, míg a többieknek 4-5k ezt jó eséllyel csak ő látja, és magyarázkodhat, hogy miért van 2x annyi katonája. a jksz is probléma, de itt és most nem ez a kérdés. nem véletlen, hogy a simában, és az arénában nincs katonapiac, ott már bebizonyosodott, hogy nem tesz jót a játék tisztaságának. úgy látom, hogy a megszüntetés mellett van pár jó érv, a megtartásra viszont komoly nincs. |
Hmmm elég érdekes ez a kis topik !Aki nem támogatja az elképzeléseteket az csal?:DNem támogatom a katonapiac megszüntetését mert vallom hogy utalás ellenére is hasznos hogy van .Amikor én játszottam akkor is utalgattak és rendszeresen meg is próbáltuk elcsípni sokszor sikerült is!Az hogy ki milyen eredménnyel játsza a fordulókat az lényegtelen ebből a szempontból.Aki nem tud játszani az ugyis csalni fog mert ő is azért játszik hogy nyerjen!Viszont szerintem meg az a legjobb érzés ha ennek ellenére is meg tudod verni és legalább van benne kis nehezítés is:D
|
Quote:
Ellenérv az van mégpedig elég csontos, csak mellette nem sok minden szól. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:43. |