![]() |
Quote:
az előzö 2 szolással mélységesen egyetértek. nem hasonlitgatok semmit semmihez, de ugy gondolom ha ennyi pénzt elkélrnewk valamiért, akko legyen má érthető nekem is.aszt hiszem kevés olyan nemzet van, amiből a világ minden pontján megtalálhato néhány példány., és alkalom szerüen még felis fedeznek valamit., vagy nagyot csinálnak valakiből tudtukkon kivűl...... szerintem. |
Quote:
amúgy én nem nagyon szeretem a magyarított játékokat.. ha eredetileg magyar, úgy jó persze:).. lehet hogy ez csak azért van, mert még sosem volt szerencsém jó fordításhoz?:) |
Én azt nem értem, hogy minek ezt ennyire erőltetni...
Ott a "magyar" windows. Tegyél fel valami nem-magyar programot, és láss csodákat a "magyarítástól": "Are you sure you want to continue? Igen/Nem" "Do you accept the licence agreement? Igen/Nem/Mégse" "Really delete this file? Igen/Nem" "Continue with low-level format? Igen/Nem" Értelmetlen......... Inkább meg kellene tanítani alap angolt mindenkinek, aki számítógépeket akar használni, mert ez a félig magyar, félig angol, néha esetleg egyéb nyelvű felállás ez sehova se vezet. Vagy maximum az eredeti gondolathoz, hogy "de szar ez a windows, pedig friss, tegnap töltöttem le"... ;) |
Quote:
azért a legszebb az volt, mikor egy haverom gépén egy meg nem nevezendő szoftver telepítésekor a következő felirat fogadott: "are you sure you want to continue?" mégse / cancel nesze neked fordítás:D (amúgy a mégse volt az ok megfelelője;) |
Az alap angol teljesen jó ötlet.
amúgy nem erre a hibára gondoltam Attis, hanem arra hogy van egy angol mondat és magyarra teljesen másképp van lefordítva és nem is azt jelenti, vagy csak hibás... ez jobban zavar mint bármi más... |
Quote:
Miért nem lehet ezt magyarul írni? "Megnézem, hogy telepítetted-e már a programot..." :D Mindenki értené, hogy miről van szó... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:41. |