![]() |
Ez a 3-4 hónapig termelős szövi hol termel? A mezőny közepén kitéve minden arrajáró támadásának? Ha igen, akkor nem termelők, hanem aktív támadó szövik lesznek, már csak a kényszer miatt is: meg kell bosszulni a lopást, fosztást, hasonlókat. Nyugodtan termelni A-n kívül csak félreeső helyen lehet: 199 hekin, vagy a csoportok topjában. A 199 heki nem elég félreeső...
|
igen én is erről beszélek...topban. 199 hekin pedig tökéletes. vip ori gnóm és fél és múlva kapod a nagyoridnak a megírt tekiket.
semmi értelme, elrontja a játékot! |
Ilyen vagy olyan formában mindenki igyekszik készletet felhalmozni. Legfeljebb az egészen kezdők nem.
Mondok egy számot: 5mrd-re le van korlátozva a készlet. Ha nekem van ennyim, egy kezdőnek továbbra sincs esélye ellenem, sőt megkockáztatom, hogy egy kezdő ellen még hozzá se kell nyúljak a milliárdos tartalékomhoz. Összetalálkozok egy másikkal akinek van ennyije. Valószínűtlen, hogy addig ütnénk egymást, míg tart a pénzünk, elvégre nem azért termelgettünk eddig, hogy két hétig irthassuk egymást egy másik szövivel. Ugyanezen elven ha nekem 5mrd tartalékom van, de egy másiknak 10, akkor se fogunk a végsőkig háborúzni, már csak azért sem, mert nincs rálátásunk a másik tartalékaira, és még ezen is lehet variálni. Konkrét példa: nemrégibenösszeakadtunk egy ilyen termelő szövivel. Volt tartalékuk rendesen, messze több mint nekünk. Csak macerás volt hozzájutniuk. Ugyanis a támadó seregeink hol mészároltak, hol meg fosztottak, azaz hiába szabadítottak fel több 100 millát, elkölteni nem nagyon tudták. A vége az lett, hogy elmenekültek felfele, mi pedig szépen profitáltunk a háborúból. Lehet erre mondani, hogy háborúban nem fosztani akar az ember, de kérdem én: miért nem? Mészárral okozok neki 100 milliós kárt, fosztással adott esetben ennek ötszörösét, ráadásul kényszerítem, hogy a tartalékaival óvatosan bánjon. Szal csak technika kérdése, és ezeket a termelőket is sarokba lehet szorítani, mert attól kezdve, hogy nem áll rendelkezésére korlátlan mennyiségben pénz csak a játéktudás és az aktivitás számít. |
nem érted és nem 5 mrd-kről beszélek...5 mrd 1 komolyabb szöviháb magas hekin.
termelős és aktív szövihábról beszéltem, ami esélytelen és csak a pénz dönti el ez a baj. a termelő-termelő nem fog összebalhézni, mert legtöbb esetben ismerik egymást vagy nem erre akarják ellőni. |
Quote:
Nekem van aktív és termelő orim egyaránt, és jól érzem magam így. Már csak azért is, mert vannak a hódon kívül egyéb dolgaim is, és 3 orit aktívan nem tudnék elvinni. Olykor még a kettő is gondot okoz:) |
hát szuperek voltatok meg mázlisok, hogy nem álltak le veletek, de ettől függetlenül a probléma továbbra is fennáll.
nem az dönti el h ki hogyan tud ügyeskedni, taktikázni...hanem a pénz!! regelj kisorit, vipeld be/menj fel a topba mnt-zz le mindenkivel és termelj...ez a fontos, nem a harc és a játék |
Quote:
No de a lényeg, a véleményem ebben a témában én elmondtam ,és tartom is, jó ez így ahogy van. A továbbiakban nem fogok hozzászólni a dologhoz, hacsak valaki valami egészen új ötlettel elő nem áll:) Muszáj hozzátennem: a taktikázás döntötte el a dolgot. |
Quote:
|
Quote:
|
Üdv :)
Sztem egyáltalán nem inkorrekt, hogy nagyon nagy előnye van annak a szövinek,amelyik 1-2 évig 199 hekin tekitírt, azzal a szövivel szemben, amelyik ugyanezt nem tette meg. Ha vkinek van hozzá türelme,tegye :) |
All times are GMT +1. The time now is 00:42. |