![]() |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Hidd el, szöviben elég dúrva lehet a vihar. És igen, főleg hadisra pakolja az ember, mert elösször el kell takarítani az egyik hadist, hogy be lehessen menni a tolihoz, és a varihoz... Mert ki szeret úgy mészárolni, hogy tudja 3 sereggel kísérik haza? Tehát az egyuk hadis kapja folyamat a vihart, a toli lopja az embert és lent tartja a készültségét... És ha már leálltak a tornyok, akkor be lehet ütni a hadist is. ;) Ezt szerintem elhihetnéd. De az ártó dologra visszatérve, ha valaki 4 körre van tőled, és vándor személyiségű, ha ő pakolja fel a vihart, akkor nálad azt írja ki, hogy 2-3 körről érkezet, az ártó. :confused: A hatékonyságról annyit, hogy ha lefelé mész támadni, pl: mészár, az csak 3%... Minap mészáron, 806 egység hullott az embertől, tőlem meg 306db ló. Ez nagyon hatékony ám... És akkor én támadtam 4órán keresztül, kint volt a seregem eegy része, megjelentem a teljes krónikában, stb... Szóval egyik varázslat olyan erős mint a másik. És szerintem ez így jó ahogy van. |
Quote:
Mégis hogy fogyhat el a hadis készüje? :) |
Quote:
|
Quote:
Hát, azért szövetséggel gondolkodva is sántít a dolog. Két közel egyforma erősségű szöviel nézve, mindkettő ugyan azt az áldást kapja. Tegyük fel, mindkét szöviben vagy egy varázsló, egy tolvaj, meg két hadis. A hadisoknak meg legyen azért varázslója is. Namost. Varik felteszik az ellen egyik hadijára a szárazságot és a vihart plusz leviszik a készültségét a tolvajainak. Számoljunk úgy hogy egy felfedés 5%-al (átlag) csökkenti a tolik készülijét, akkor 10 db kell hogy 50% legyen, plusz 2 ártó, így összesen kevesebb mint 62% készültsége marad a variknak. A hadinak meg kevesebb mint 30%-ba fog kerülni leszedni... :p Plusz mellette nő a tolvajai készültsége, stb stb. Azt kétlem, hogy a tolvajok, vagy a hadisok tudnának vihart pakolni egymásra. A ti érveitekkel az a baj, hogy nemlátok benne konkrétumokat, csak olyanokat, hogy "elhiheted"... Mit kell elhinni? Én is próbálom levezetni, hogy mi van, nem kell elhinni, elég "csak" megérteni. :cool: Ennyi |
Quote:
Mert amit írtál, az nem teljesen igaz... Nem minden szövi hábórú így zajlik. (És nem is mindig lehet ugyanazt csinálni... Nincs egy biztos recept, mint a leendő szupervihar. :)) Ami taktika egyszer beválik, az máskor, lehet hogy nem. Amit írtál, abból én csak arra következtetek, hogy még nem voltál szöviben. :p |
Quote:
Én egy átlagos esetet írtam. És valóban: nincs biztos recept. Van akit a tuningolt vihar rosszabbul érintene (full hadira kiélezett, szinte varimentes orik), van akit meg kevésbé rosszul. A másik: valaki korábban ellőtte, hogy 2-3 nap alatt a mostani viharral is lehet eredményt elérni (ami szerintem nem igaz). Quote:
|
Quote:
Quote:
A másik, amiért ellenzem, mert vegyünk 2 hadis országot. Gnóm, és óriás. Egyik sincs 0 varival játszva, mert az halál lenne. Gnóm hadi, tart 8-9% templomot. Esetleg 7-et. Óriás szintén. Szerinted hogy végezné egy gnóm? Mert szerintem, a toli leöldösné a varikat, a varis, meg adná rá az atomvihart. És akkor már a gnóm amúgy se tud mit csinálni... Ezzel csak még több óriás lenne. Így is az egyik legelterjedtebb faj... Nekem olyan szempontból mind1 a módosítási javaslat, hiszen én könnyen megoldom óriással... Több varit tartanék, és több íjat. aztán küldeném a viharokat. :) De egy gnóm? :) Egy törpe? Egy ork? Nem lehet azt mondani, hogy tartson az ork 20% templomot, és 20% kocsmát. Mert úgyis leártózzak... Ezekután talán azért kellhet, hogy ne 1 nap alatt nyírj ki egy országot, hogy a másiknak legyen esélye válaszolni a támadásra. Hiszen ez egy online játék. És gáz lenne, ha csak egy támadás sorozattal is, valakit teljesen tönkre lehet tenni. Esetleg több hónap munkáját nullázni le vele... :( |
Quote:
Egyébként erre az szokott a sablon válaszod lenni, hogy a gnóm varija leviszi az ellen tolijának készültségét. Quote:
Egyébként meg hogy végezné? Körönként elmenne neki mondjuk 6000 lakosból 50-60. Ez két kör alatt 100-120, hullától visszalop mondjuk csak 40-et, lesz 80 ember hiánya, kb 4 épületet leáll. Körváltás előtt leszedi a vihart, és máris visszamentek a hiányzó emberek. És már az "atomviharral" számoltam. :cool: |
Quote:
Itt tudni lehet hogy végezné. Elvesztené a varijait. ;) |
All times are GMT +1. The time now is 04:06. |