Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Ákos 01-27-2006 20:32

Quote:

Originally Posted by Macal
:D Nehogy most menjen minden ori az Anarchba! A bűnök mindenhol elévülnek egy idő után.:) Idézeve az előttem szólót: csendben kérdem,: vagy mégsem?;)

Bizonyítsd be, hogy tényleg megcsináltam, nem csak egy rosszindulatú kívülálló vagyok! ;)

Ati 01-27-2006 20:34

Quote:

Originally Posted by Ákos
Bizonyítsd be, hogy tényleg megcsináltam, nem csak egy rosszindulatú kívülálló vagyok! ;)

Ez nagyon off a témához képest, de a Hódban alapvetően az az elv van követve, hogy ha bevallottad, akkor azt úgy is veszük. Utána hiába mentegetőzik valaki, hogy csak vicc volt, meg blöffölt. :)

Északföld 01-27-2006 20:34

Quote:

Originally Posted by Wanax
"Érdekesség képpen, egy átlagos dolgozó, ennyi idő alatt megkeres minimum 6.552.500 forintot :-D
Nekünk meg lett nagy orink, jah eladó ha kell :-D"

Mennyi??? :DDDDDD

100.000 :)

Macal 01-27-2006 20:36

Quote:

Originally Posted by Ákos

Bocsesz, de én inkább amellett akartam szólni, hogy felejtsük el. Talán nem jól fogalmaztam.:)

Macal 01-27-2006 20:37

Quote:

Originally Posted by Északföld
MAcal, szerintem legyel elf, kereskedő és hamar megoldódnak a gondjaid. Tudsz felfedezni ha kell, és a pénzed is biztonségban tudhatod, ráadásul elég naponta 2-3x belépkedni :)

Elf kereskedővel kezdtem az 1/A-t, aztán elf tudóssal, most hadd ne mondjam mi vagyok, de nem elf, az egyszer biztos.:)

Északföld 01-27-2006 20:39

Quote:

Originally Posted by Ati
Ez nagyon off a témához képest, de a Hódban alapvetően az az elv van követve, hogy ha bevallottad, akkor azt úgy is veszük. Utána hiába mentegetőzik valaki, hogy csak vicc volt, meg blöffölt. :)

Nos a témát én határozom meg, ha valóban én vo ka téma gazda :P
Tessék itt elfelejteni Administrátori mivoltodat :):p

Wanax 01-27-2006 20:39

Quote:

100.000 :)

Zoli: elgondolkodtato... 100.000 forint es tonkretehetem sok ev munkajat, valamint kellemetlen helyzetbe hozzni az egesz klant az orszag azonnali torlesevel!
:D
Elkezdek lottozni, meg gyujteni!
Najo ez csak vizz es poen volt... :) Annyira azert nincs bajom se veled se a tobbiekkel!

(alkudni nem lehet???) :p

Északföld 01-27-2006 20:41

Quote:

Originally Posted by Wanax
Zoli: elgondolkodtato... 100.000 forint es tonkretehetem sok ev munkajat, valamint kellemetlen helyzetbe hozzni az egesz klant az orszag azonnali torlesevel!
:D
Elkezdek lottozni, meg gyujteni!
Najo ez csak vizz es poen volt... :) Annyira azert nincs bajom se veled se a tobbiekkel!

(alkudni nem lehet???) :p

Alku nincs :p No no azt senki sem mondta, hogy klánt is kapnál hozzá.

Ákos 01-27-2006 20:41

Quote:

Originally Posted by Macal
Ákos, Mikor Ti kezdtétek, kik voltak az ellenfelek? Mikor felléptél az 1300 hekiddel az 1-be, volt ott 3 személyiségű ellenfél, akinek ki voltál szolgáltatva? Mikor Ti kezdtetek, senki nem tudott többet a játékról, mint Ti, mert Ti voltatok az elsők.

Sohase restartoltam. Az 5-iken még a sugó alapján úgy építettem a piacokat, mint ahogy az ott meg volt írva. A 3-ik szinten futottam össze pár fanatikussal, aztán a másodikon már csak a bebástyázódott pár fő volt fölöttem. Az 1/A-ban ismét annyira zöldfülű voltam, hogy csak na, de közel egy év után a fanatizmusomnak köszönhetően a legjobbak közé kerültem.
Akkor még nem volt személyiség, de már démontojás se volt. Volt helyette más. Mondom: mindig is az aktuális környezetnél kell jobbnak lenni vagy ellenük ellenálló maradni valahogy.

Ati 01-27-2006 20:42

Quote:

Nos a témát én határozom meg, ha valóban én vo ka téma gazda :P
Tessék itt elfelejteni Administrátori mivoltodat :):p

"Junior Member", ez van odaírva :p ez közel sem azt jelenti, hogy témagazda :p

All times are GMT +1. The time now is 23:21.