Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Labdarúgó VB 2006 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=541)

BeeLord 07-07-2006 18:24

A döntőt szerintem hozzák a franciák 2-1re. Nem hinném, illetve inkább remélem, nem egy unalmas 0-0t látunk. Bár egy 6-6 esetén még a döntetlent is elviselném.:D A németeknek pedig kötelező megnyerni a bronzmeccset.:D

Bogár 07-08-2006 19:45

én természetetesen a 2-re tettem. :) már csak azért is, mert a portugálok a kedvenceim. 1 vb-nyi színészkedéssorozatot még meg tudok bocsátani nekik...

még csak annyit, ha Deco jól fog játszani, a portugáloké a meccs, az biztos.

director 07-08-2006 20:23

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
én természetetesen a 2-re tettem. :) már csak azért is, mert a portugálok a kedvenceim. 1 vb-nyi színészkedéssorozatot még meg tudok bocsátani nekik...

még csak annyit, ha Deco jól fog játszani, a portugáloké a meccs, az biztos.

én is jobban kedvelem a portugálokat, de szerintem a németek azért egy 3. helyre jók lesznek hazai pályán..

ssseth 07-08-2006 21:45

Jééé, egy portugál gól! Rég láttunk már ilyet:(

BeeLord 07-08-2006 21:54

Ez végre egy jó meccs volt. Nem hajtották magukat agyon a fiúk, de így is élvezhető játékot produkáltak. Kár, hogy különösebb tétje már nem volt a dolognak. Én holnap reggel leülök a tv elé, bekapcsolom az RTL Klubbra, és amíg vége nem lesz a döntőnek, nem mozdulok:D

Bogár 07-08-2006 22:20

egészen az első gólig jobbak voltak a portugálok. azután is többet támadtak, mint a németek, de nem a helyzetekre megy a foci...

másrészt. :)
szép volt Schweinsteiger, én tudtam, mire vagy képes. :D
érdekes amúgy, mert a meccs elején az itteni kommentátor azt mondta, hogy eddig majdnem semmit sem mutatott ezen a vb-n. kissé nagyot néztem. inkább Podolski az, aki a 3 gólján kivül semmit sem csinált. na meg Kahn. :D

Bogár 07-09-2006 20:29

"allez les blues!"
a mostani meccsen az olaszok vannak kékben. a francia szurkolók melyik csapattal is tartanak? :D

ssseth 07-09-2006 21:02

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
"allez les blues!"
a mostani meccsen az olaszok vannak kékben. a francia szurkolók melyik csapattal is tartanak? :D

A brazilokkal. Idegenben:D

Senki 07-09-2006 21:45

nyertek az olaszok. grat nekik.

BeeLord 07-09-2006 22:06

Olaszország világbajnok, minden elismerésem az övék, erre nem számítottam Június 9én.:) Viszont Zidane valami hihetetlen nagy csalódás. Ha egy 20 éves játékos ilyet csinál egy nemzeti kupadöntő, az még el megy. De hogy a pályafutása utolsó meccsén játszó, 34 éves, világ sokszorosan legjobb játkosa, a világbajnoki döntőn, rengeteg futballszurkoló bálványa/példaképe ilyet csináljon... Számomra érthetetlen.:(

All times are GMT +1. The time now is 02:41.