![]() |
Quote:
53ház 15raktár 10tanya 30torony 35kocsma 30templom 127barak Így abbol az 500millábol sima ügy ellátni az orid és a tolival lophatsz is Persze ezt csak akkor ha a kaja ára kb 200alatt van :) Ténleg megirom már ezt is:30templom az nem elég ,hogy varis legyél:Dkeressetek még valami 25%templomú oriást és ugy jó lesz:Dés az oriás is egy kicsit hadis legyen |
Quote:
ilyenre akkor tudnék átállni ha erősebben lophatnék mert a csoportomban nem könnyen tudok lopni sajna:( |
hát szvsz az ork a legütősebb. voltam már mind a 3 fajjal és szerintem az orkkal lehet a legjobban hadizni. igaz azonban az a közhely is h nem lehet vele megállni, ütni kell folyamatosan amíg a csopiban vagy fel nem kerülsz az élre, vagy olyan magasra, hogy már ne tudjanak betámadni, és a toli-vari ártáshoz is lehetetlen mennyiségű egység kelljen a táv miatt. igaz ilyen "szakadék" nincs minden csopiban:)
persze ez csak az én véleményem. |
Quote:
Most ez személyeskedésnek fog tűnni, de szerintem felejtsd el Harcosok oritippjeit. Ha 24 órában tudsz gépnél lenni, és találsz mellé még 3 ilyen mániákust, ráadásul össze se akadsz egy tisztességes szövivel ellenségként, akkor túlélheted, de ilyenre alapozni felelőtlenség lenne... |
nemertem hogy lehet ilyen gyenge orikat osszehozni TF-nek.. egyszeruen nem ertem.. :D
|
Quote:
De hidd el nekem négy ilyen ori szétszedi azokat akik kevés kocsma,templommal nyomják...200hekin 10%templommal olyan vigan lehet rengetni a hadisokat,hogy az már néha fáj:P De rakd le 20-20-ra a kocsma-templomot és akkor kérdezz meg valakit:milyen orinak nézel ki?nyugi akkor nem azt mondják majd,hogy vegyes...DE dereaman olyan ori akar lenni..:P |
Quote:
Mert szerintem ehez kell 35kocsma+30templom |
Quote:
Tudod létezik ilyen dolog:karaván:)azzal küld a szövi egymásnak kaját nem kell mindnekinek itt lenni mindig .De mindig kell valkinek ami nem olyan nagy dolog... Normális szövivel miért az hol árt neki?:)Toli-vari szintne elég védett csak varisok és tolisok sembzik meg ilyne téren ... Hadügyi védelme is igen nagy nagyobb joval mint egy kevés kocsmás+kevés templomos ló+ijjas orinak:D Akkor hol is sebzik meg annyira,hogy ha normális ellenfél van egyböl vége? 4.5körre elég a kaja+egy rárakás az már 5.5kör +1.5kört éehzhet simán ha nem vagy itt akkor sincs még semmi baj.Elég 6-7körönként itt lenni és még a szövi is etetheti karavánnal az orit:)Na ehez már ténleg függőnek kell lenni:D |
Quote:
Rengettél már 200 hekin? Nagyon dúrva! Van mikor 3-400 épület is összedől egy rengetésre és nincs autovédelem :eek: Azt hittem, hogy eddig csak 200 hekin játszottál, most már ebben is kételkedem :P |
Quote:
egyebkent a 200 hekin rengetes megis mekkora karokat okoz egy orinak? foleg amikor meg 100 alatti nyersi kell az ujjaepiteshez :D |
| All times are GMT +1. The time now is 02:41. |