![]() |
Legalább a játék tetejét, ahol elvileg a legjobb játékosok vannak, ne rontsuk el ilyen extra könnyítésekkel szerintem.
|
Quote:
Szerintem, ha ebbe az irányba akarunk elmenni, mindenképp célszerű lenne első körben a jelenlegi szabi rendszerrel párhuzamosan bevezetni, aztán kiderülne mennyi játékos tér vissza.. mert ha ez összesen néhány százalék, akkor a javaslat többet árthatna, mint használna.. Viszont, ha a játékosok 15-20%-a visszatér, akkor értelme is lenne..:) Alapvetően az lehet a gond, hogy a normál csoportok létszáma kb felére csökkenhet hosszútávon, ha a javaslat nem válik be.. (vagy a csoport fele le lesz verve a csoport végébe, tartalékuk kinullázva) Anarchhoz nem értek, ott lehet más problémákat is felvetne.. |
Quote:
|
Quote:
A másik, hogy attól, hogy lenne rá mód, a lehetséges klánlétszám miatt, kevesebbszer élnének a szabi lehetőségével, mint alsóbb csopikban, bár az is igaz, hogy többször mint jelenleg. Ettől függetlenül hosszútávon nézve (szerintem) több játékos és több klán lenne. Ami ugyebár jó :) |
Quote:
|
Quote:
Vannak, akik rövidtávon szabiztak valami miatt és hamar visszatérnek, nekik ez a javaslat nem számít/nem pozitív.. Mások hosszú távon szabiztak: vannak, akik idővel vissza szeretnének térni, csak valami miatt nem tudnak/nem akarnak most játszani, nekik ez a javaslat negatív.. vannak, akik azért szabiztak, mert nem akarnak mindig lenni/ nem tudnak mindig lenni, nekik segítene ez a javaslat, és vannak, akik csak "megszokásból" azonosítanak..:) Ennyi ugrott be kapásból, lehet van más csoport is..:) A kérdés az adott csoportok aránya a szabisok között, erre lenne válasz a teszt jellegű bevezetés.. Ezen kívül vannak az aktív játékosok, nekik pozitív ha visszatérne aktívan több játékos, viszont hosszútávon negatív, ha csak néhány tér vissza míg a többi csak inaktív nemszabis lesz..(persze rövidtávon pozitív az ingyen föld és tartalék:)) |
Quote:
A javaslat megítélése szerintem azon múlik, mennyi embert hozna vissza a játékba, de most csak 1/A-t tekintve, ha visszatérne 50-100 ori 1/Aba, akkor a javaslat pozitív (persze csak ha jól ki van találva):) viszont, ha csak 5-10 ori tér vissza, akkor egyértelműen negatív.. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Semmit nem számít, ha megpróbáljuk kitalálni, mert úgysem fog menni, ezért kéne teszt jelleggel betenni aztán, ha hozza a hozzá fűzött reményeket, akkor ki lehet cserélni erre a régi szabit, ha viszont alig van pozitív hatása, akkor inkább maradjon minden a jelenlegi, mert egyértelműen lennének negatív mellékhatásai.. Az meg, hogy egy kezdőnek éjszakáznia kéne butaság..:) |
All times are GMT +1. The time now is 20:44. |