![]() |
Quote:
Quote:
|
Ennek JELENTŐSÉGE nem most lesz rögtön. De később is csak egyszer kell megcsinálni, illetve amikor átépülsz, építesz stb. Nem minden körben.
|
Quote:
Nem szeretnem puzzle-szeru tamagocsizassal tolteni az egesz idomet jatek kozben... :) Persze tudom, elore odzkodni valamitol felesleges, es majd ugyis akkor derul ki, amikor teszt alatt lesz, csak a meglatasaim irom le. |
Nos igen, még semmi sem látható, kár előre fosni tőle...
Mondjuk a középkorban nem nagyon voltak kövezett utak :) Azért nem lesz egyszerű egy 20.000 hekis országba ilyet csinálni... Remélem, nem lesz olyan farmerama feelingje, istállót ide, tojástojatót oda :) Bár, ahogy Ati már korábban írta, meg lehet maradni a mostani kinézetnél, így annyira nem érzem vészesnek. |
Quote:
|
Quote:
|
Egy kis nyári fejlesztési szünet után, újult erővel, sikerült megoldani azokat a problémákat, amikkel régebben szenvedtem, úgyhogy ismét gőzerővel zajlanak az előkészületek a térképes verzió, és az oktató küldetések együttes bevezetésére.
Vagy időközben elfelejtettem, hogy mit akartam még csinálni, vagy már nem is kell olyan sok. (Leszámítva a nagyon babra munkát.) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:52. |