![]() |
Quote:
Igazabol az a legszomorubb, hogy meg csak nem is erted... |
Quote:
be kell nyelni az ütést és ujbol felkapaszkodni |
Quote:
Vagy akkor az is gerinctelen, ha kimész ütni egy országot, amelyik neked 2(3) körre van, de a szövetségesei között nemcsak vándorok vannak, így nem tud érdemben visszaütni? Mert szerintem ugyanez a helyzet. Nincs éppen olyan messze a szövetségeseitől, mint az utóbbi esetben, de mégis ugyanolyan védtelen. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de az hogy egy leszakadt szövitagra kimegyek, szerintem az már belefér. nem szoktam gazdag szövikben lenni, valahogy amikor úgy voltam valahol, hogy élezve és dugig voltam pénzzel,hamar meguntam, úgy könnyünek és értelmetlennek éreztem a játékot.Jobban élvezem, ha kezdő,fél profi játékosokkal jó hangulatban szövizek és komolyabb ambiciók nélkül haladgatunk felfele. élezett orikra,ambiciókra, hónapokra előre tervezett költségvetésre, ott az 1/A:D |
Quote:
Quote:
Kuty: A leszakadt szovetsegi tag miert nem lehet egy szoviharc egyik allomasa? Effektive ugyanarrol a dologrol mondasz ket kulonbozo velemenyt... |
Quote:
|
Remy, egyébként mire is akar ez a beszélgetés kilyukadni?
Mert nem hiszem, hogy emiatt kell valakit lovaggá vagy ganévá ütni... Amikor könnyebben lehet földet szerezni, akkor miért ne? Hol voltak a sötét középkorban a lovagok, meg a becsület harcosai? Az a kor nem arról szólt... Teljesen egyetértek azokkal, akik beleütnek bármilyen összetűzésbe is Viszont nem nő a szememben fikarcnyit sem az, aki meg nem... Ennyi a véleményem... |
Quote:
Bar kezdem azt hinni, megis csak en almodozom, aztan utni kell mindenkit.... :P |
All times are GMT +1. The time now is 01:16. |