![]() |
Quote:
|
Quote:
Sami, Reni, Bea, Laci és a többiek nem azok, ennek ellenkezője miatt. |
Quote:
De tudod mit, legyen neked igazad... Bár, rég hallottam idegenajkút ennyire szépen énekelni magyarul :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Még most sem értem, miért baj ez?
Mennyivel volt jobb a Király Linda öccse, aki az USÁ-ból jött? Annak a nővére még a Himnusz szövegét sem ismerte... Nesze neked magyarság :) A kis mesemondó koldusnál is ennyit problémáztatok? |
Quote:
Ott sem mindenki olyan, amilyennek lefestik a népet, mint ahogy itt is vannak olyanok, mint Te... Ezzel be is fejeztem az OFF-olást, meg úgy az egészet, mert látom, megint piros-fehér csíkos ruha van rajtad MAGYAR EMBER... |
Ha pákó került volna a döntőbe, én is problémáznék, de ez az ő esetében nem fenyeget.
Nikolas szépen beszél magyarul, ha szlovák hát szlovák. Vannak itt Magyarországon olyan szerb kézilabdázók, aki honosítottak, tehát elvileg magyarok, de magyarul 2 mondatnál többet nem tudnak. Gratulálok, ennyit jelent az állampolgárság. Nekem ott kezdődik a magyar, hogy tud magyarul. Nikolas tud, jól énekel, ott a helye a döntőben. Jaaa hogy ez a döntő Magyarországon van? És? Nem a kalapjai miatt került oda ahol most van. |
All times are GMT +1. The time now is 11:55. |