Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Mf-ek apró erősítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4412)

Ati 02-13-2011 22:16

Kérem az utolsó hozzászólásokat a témában, hamarosan eldől a sorsa....... :)

Pool 02-13-2011 22:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279810)
Kérem az utolsó hozzászólásokat a témában, hamarosan eldől a sorsa....... :)

De hiszen már eldőlt, ahogy tegnap írtad...
Nagyon meglepne, ha nem az lenne a változás, amit te preferálsz...

Zoli 02-13-2011 22:28

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 279807)
Azért mert eltér a véleményünk még nem kell az off témákba belekötni, maradjunk csak az aktuális kérdésnél.

"Bort iszik...."

NewJackCity 02-13-2011 22:34

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 279807)
de még egyszer megismétlem:
én senkit nem akarok meggyőzni, és kérlek Titeket, hogy ti se akarjatok Engem :)
Csak a véleményemet osztottam meg, mivel a korábban olvasottak merőben eltérnek az enyémtől és Ati kért mindenkit, hogy érveljünk.
Én megtettem a magam módján.
Azért mert eltér a véleményünk még nem kell az off témákba belekötni, maradjunk csak az aktuális kérdésnél.

Részemről ennyit a témáról...

oksa
néha tul hevesen reagálok le dolgokat
a véleményed elfogadom, ha nem is értek eggyet
csak az érvelésednek az a része amibe "belekotottem" szerintem nem állt elég stabil lábakon
de ezen nem fogunk összeveszni ( remélhetőleg :D )

Kati 02-13-2011 22:40

Az egységes 1% mindenkinek verziót támogatom

Ati 02-13-2011 22:50

Quote:

Originally Posted by Kati (Post 279817)
Az egységes 1% mindenkinek verziót támogatom

Éspedig azért, mert... ?

Merengő 02-14-2011 06:03

akkor most jöhetne a kérdés, ha egységes 1% lesz akkor mondjuk más fajok maluszát is elvesszük bizonyos akcióknál? vagy csak a varázslatban gyenge fajoknak kedvezünk?

Hátrányok:

a tolvajok és a varázslók minden alkalommal 1%-kal jobban fáradnak

gondolom az előnyök és hátrányok úgy lettek felállítva, hogy kiegyenlítik egymást. ha eltörlünk mf ork esetében egy hátrányt akkor megbomlik az egyensúly :)

szerintem ne nézzen távot ugyanannyiért egy mf óriás, mint egy mf ork, mert más téren sem egyenlőek a feltételek. egyik faj ebben a másik faj abban jobb.

Dew 02-14-2011 06:37

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 279837)
akkor most jöhetne a kérdés, ha egységes 1% lesz akkor mondjuk más fajok maluszát is elvesszük bizonyos akcióknál? vagy csak a varázslatban gyenge fajoknak kedvezünk?

Hátrányok:

gondolom az előnyök és hátrányok úgy lettek felállítva, hogy kiegyenlítik egymást. ha eltörlünk mf ork esetében egy hátrányt akkor megbomlik az egyensúly :)

szerintem ne nézzen távot ugyanannyiért egy mf óriás, mint egy mf ork, mert más téren sem egyenlőek a feltételek. egyik faj ebben a másik faj abban jobb.

ennyi erővel miért nézzen távot egy mf ork olcsóbban, mint egy szövis óriás? "egyik faj ebben a másik faj abban jobb."

de itt az MF-eket akarnánk segíteni, az orkot, és az óriást ugyanúgy, mert a hátrányuk nem a faji mivoltukból ered, hanem szövetségesi státuszukból.

Dew 02-14-2011 06:40

Több fejlesztésnél, javaslatnál volt az, hogy ha megnövelünk valamit, akkor ez és ez a faj sokkal jobban jár, mint a többi faj... itt nem érzem, hogy így lenne. A távolozás egy létfontosságú, ámde alapvető információt ad. Attól, hogy az orkok, és a gnómok 1%kal "nagyobb" kedvezményhez jutnak MF mivoltukból és a maluszuk figyelembe nem vételétől még nem fognak nagyobbat védeni, nem fognak erősebben támadni, mint a többi faj. Míg a többi faj a régi távol mellett varázsol x db varázslatot, addig a maluszosok az 1%-os távollal sem fogják megközelíteni azt a varázslatmennyiséget, az eredményességről nem is beszélve. Az 1%-os távollal körönként pár százalékkal több fog jutni mind a "jó varázslókank", mind a maluszosoknak, amiből a "jó varázslók" még többet varázsolnak, a maluszosok meg örülnek annak a kevésnek, ami pluszba jutott...

Merengő 02-14-2011 06:52

Quote:

Originally Posted by Dew (Post 279839)
ennyi erővel miért nézzen távot egy mf ork olcsóbban, mint egy szövis óriás? "egyik faj ebben a másik faj abban jobb."

de itt az MF-eket akarnánk segíteni, az orkot, és az óriást ugyanúgy, mert a hátrányuk nem a faji mivoltukból ered, hanem szövetségesi státuszukból.

miért hasonlítod össze az mf-et a szövissel? olvastad a téma címét mf-ek apró erősítése... én küldömbéseg teszek, éskülömbséget is fogok tenni az mf ork és mf óriás varázslásában.

Hátrányok:

és ha neked ebből a mondatból az ered, hogy a szövetségi státusz miatt kap maluszt, akkor szövegértelmezés egyes. NEM NEM az miatt kap, hanem faji mivoltából.

All times are GMT +1. The time now is 00:02.