![]() |
Quote:
Mert szerintem is többen vadásznának egy ilyen országra. És szerintem szinesítené a játékot. Lehet akár egy többszemélyiségű országnak is, hogy ne 15 könyvtárat kelljen tartania, hanem csak 9et a kopás miatt. Mert az önmagában, hogy vadásznék rájuk, az igaz, és megérthető, de kb annyira, mint hogy a tolink a gazdálkodó törpöket keresi. :) |
Quote:
|
Quote:
Amúgy csak arra lenne jó hogy még több teki legyen, de így is csak töltelékszemélyiség. Nem hinném hogy ez annyira színesítené a játékot, maximum a tkeiírók kevesbb idejig írnák a tekit, és ettől színesebb lesz? Szerintem aki több szemivel nyomja annak nem sok könyvtára van. Én sose tartok csak védelem alatt, hogy kiírjam maxra a tekiket aztán piacolok inkább. |
Quote:
Kettőből 0. Tehát rossz ötlet. Szerintem azért szinesítette volna a játékot, mert mint ahogy te is mondtad, tutti vadásznál rájuk. Jöhet a következő javaslat. :) |
Mi értelme gyártanod a javaslatokat? Így még mások értelmes javaslatai is le lesznek hurrogva...:mad:
|
Quote:
Mi az hogy gyártanod? Mintha notorikusan gyártanám a javaslatokat...:mad: Megkérnélek, hogy gondold át mit írsz. És olvasd át mielött elküldesz valamit, mert túl nyers vagy. |
Quote:
|
Quote:
Besöröztél? Azért írtam, mert nem akarok erősködni mint egyesek, az eröltetett javaslataikon. Azért írtam ide, hogy aki késöbb megnézi a topic-ot, az már ne kommentálja, hogy szerintem ez meg ez meg az meg az... OFF Nem tudom mi a kínod, de ma már olvastam tőled egypár érdekes megnyilvánulást. És még mindig nem értem, mi az hogy gyártom itt a javaslatokat. Eddig ha volt összesen 2db javaslatom... De azt végképp nem értem, hogy te miért szólsz így rá másra. Mintha tiéd lenne ez a fórum... Te meg továbbra is nyers vagy örülhetsz neki. ON |
Quote:
Nah még emlitésre se méltatjátok:confused: pedig sokat gondolkodtam rajta... |
Quote:
De majd várd csak meg mit kapsz Steve-től. |
All times are GMT +1. The time now is 16:58. |