![]() |
Quote:
Óriás vari: 9000 *1.45 *1.1 =14355 7 db készüli levitel 21%-al csökkenti a készültségét az óriásnak, ekkor a támadó ereje: 14355 * 0.895 = 12848 Elf: 6000 *1.45 *1.2 *1.2 1.02 = 12779 Ez szerintem símán átment rajta és ha vár 1-2 kört megint ártózhatja és ha az elf megpróbál valamit varizni, akkor még többet kap... |
Viszont azt én se értem, hogy mit csinált a másik 3 ember a szöviben...:)
Lehet, hogy ők voltak a pompon lányok és drukkoltak? :) |
Jo, bocsi, kicsit tulertelmeztem :)
Amugy ez szerintem nem jo :) Ha csak az ember picit gondolkodik...s van egy varis es egy hadis es egy tolis a szovibe: nem megy az arto varival, a tolis bukik tolikkal. A hadis ramegy egy max/2 sereggel, ha az bemegy es nincsen veszteseg, (mert azt hiszem 2* tulero eseten nincsen veszteseg, bar lehet nagy baromsagot mondok most) akkor mehet max/4 sereg, es ha az is bemegy, akkor mehet 4 db max/4 sereg egy embertol :) Aztan beernek a seregek, es odahal az elf, mert akkor mar varizhato es tolizhato is a meszar-sorozat utan. |
Quote:
Kivéve, ha az ország VIP és vmi. kis prg. révén nem is kell gép előtt lennie,mert az megold majdnem mindent. |
a titokra fény derül:D
Ház 37
Raktár 18 Kocsma 97 =5044 Templom 47 =6110 szép volt de használhatatlan. Ja és a szövik akik szivattak minket először levittek a keszülit utána loptak le:( |
És ti menetközben nem tudtatok varit ölbni...
Ha 4 tag bemegy az oriashoz varit ölni akkor elegge megcsappan... Es gondolom az ellen nem 4 varisbol allt... |
Quote:
Így talán kicsit életképesebb lett volna: ház: 37 =2405 raksi: 15 barakk: 8 = 448 torony: 8 Kocsma: 76 = 3952 Templom: 56 = 7280 Kaja fogyasztás körönként: 2815 Kell némi odafigyelés hozzá, de nem olyan vészes mert 6 körös az ori, de egy full rakival akár 7-9 kört is kibír egy pici éhezéssel...:) Az 1e körüli íjászával megfog majdnem dupla annyi sereget és ha van egy kicsit hadisabb szövitárs melletted és átküld még egy kevés íjászt, akkor igencsak nagy fejtörést tud okozni az ellennek...:) Persze ha ork az ellen, akkor nagyon neki kell esni, mert egyedül egy ork tud egy ilyen orit kegyetlenül beverni... ráadásul 400 pont különbség esetén (ha tényleg 4 körre lévő ellenfeleket piszkáltatok), akkor 9700 óriás varit símán megfog és még a 10e varis óriás se fog nagyon sokat ártózni nálad... |
Na igen, jobb 4k működő toli, mint 5k felére gyengítve :D
|
Quote:
Az elfnek, az a nagy hátránya, hogy ha varikkal beférnek hozzá többször, akkor onnantól nem tud mit csinálni, mert szétkapják a tolijait, aztán a tekercseit és végül szétütik... |
Quote:
Úgy kell beállítani, hogy a középerős-varisok ne tudják leártózni. Az extrém varisokkal meg jóba kell lenni, vagy le kell ütni őket :D Én így szoktam... Az ellenfél varisai csak akkor tudnak bejönni hozzám, ha tényleg lenn van a készültségem. Ha maxon van, akkor nem! Ezt így kell beállítani, különben véged van! |
All times are GMT +1. The time now is 04:35. |