Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódítós számoló progi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4182)

csabi 05-21-2010 21:18

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 253371)
Végleges... :)
Egy szoftver sosincs kész, nincs végleges verzió, maximum abbamarad a fejlesztés, idő, pénz vagy motiváció hiány miatt:)

OFF
jut eszembe: nincs kedved egy jófajta sörért cserébe bevezetni az éplistaszámítóba a változásokat? új személyiségek, élőhalott módosítás.. ? :):rolleyes::D

J.Ati 05-22-2010 01:20

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 253372)
OFF
jut eszembe: nincs kedved egy jófajta sörért cserébe bevezetni az éplistaszámítóba a változásokat? új személyiségek, élőhalott módosítás.. ? :):rolleyes::D

Dobok rá én is egy sört :) :cool:

BimmBimm 05-22-2010 09:37

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 253372)
OFF

Gondolkoztam már rajtad, de olyan nagyon nem figyeltem a híreket. "Véglegesek" már a módosítások? Mert addig nem akartam elkezdeni amíg véget nem ér a tesztidőszak, mivel nem szeretek duplán dolgozni:)

De megnézem mennyire érinti a dolgokat:)

Ati 05-22-2010 09:44

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 253411)
"Véglegesek" már a módosítások? Mert addig nem akartam elkezdeni amíg véget nem ér a tesztidőszak, mivel nem szeretek duplán dolgozni:)

Nem véglegesek, épp most van közhírré téve, hogy mindenki írja meg a tapasztalatait. Egyelőre nem sok eredménnyel. :)

BimmBimm 05-22-2010 10:03

Utána olvastam. Ha jól látom, a személyiség változások nem befolyásolják az építkezést.
A hullánál pedig szintenként olyan mintha lenne fix lakáshelyzeti tekercse, ha jól értelmezem.

csabi 05-22-2010 10:07

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 253414)
Utána olvastam. Ha jól látom, a személyiség változások nem befolyásolják az építkezést.
A hullánál pedig szintenként olyan mintha lenne fix lakáshelyzeti tekercse, ha jól értelmezem.

olyasmi, mint a törpe 20%-a, csak szintenkénk nő. :)

Padlócsempe 05-24-2010 00:31

A legutóbbi verzióba volt egy fatális hiba, törpével nem lehetett számolni a védekezésnél.
Feltöltöttem a javított verziót.

J.Ati 05-28-2010 19:39

Rájöttem, hogy miért jön be a hibaüzenet.

Ha a nulla értéket kitöröljük, és úgy akarunk számolni, akkor adja a hibaüzenetet.
Ezt nem tudom, hogy lehet-e orvosolni, de azért szólok.

Esetleg más is tesztelhetné.

J.Ati 05-28-2010 19:44

Közbe szóltam az illetékesnek is, és majd orvosolva lesz :)

Fefe013 05-28-2010 20:03

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 254230)
Rájöttem, hogy miért jön be a hibaüzenet.

Ha a nulla értéket kitöröljük, és úgy akarunk számolni, akkor adja a hibaüzenetet.
Ezt nem tudom, hogy lehet-e orvosolni, de azért szólok.

Esetleg más is tesztelhetné.

Pont ma jött ez nekem is elő...
0 katmorálra számoltam a védőt és csak kitöröltem a 100-at, csak vakartam a fejem, h mi a gond...:)

All times are GMT +1. The time now is 13:22.