Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   FireFox 3.6 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4107)

Ati 06-04-2011 10:03

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 288184)
DE azért ne felejtsük el hogy a 9-est igen jól koppintották a többiektől...

Ezt nem tudom megnézni, mert XP-n nem fut......... :)

Dus 06-04-2011 10:45

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 288179)
Nem beszédet KÉPEKET KÉREK , mert a Hódító forumán azt tapasztaltam hogy az emberek igen gyorsan változtatják a véleményüket attól függ épp melyik "őstag" ad neki fel vagy lefele ujjacskát...:)

Nem kapsz, mert nem varázsolom fel a 3.6-ot. :p Ha nem hiszel nekem, így jártál. Szerinted mennyire érdekel?? :D

(Képeket is ott írhatnám át, ahol akarom, szóval ugyan annyira lenne megbízható, mint a szavam.)

Témáról ennyit. Van jobb dolgom is.

(U.I.: Úgy gondolom elég régi tag vagyok + ha megnézed hány hozzászólásom nem tetszett másoknak, és azokra mennyi lefelé kezet kaptam, és még akkor is folytattam, láthatod, hogy ez érdekel a legkevésbé.)

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 288184)
Sajnos elavult , mert minek is lehet nevezni azt a böngészőt amit a saját kiadója sem fog augusztustól támogatni ????
Amúgy igazad van le az IE-vel :D

Ez csak nekem ellentmondásos?? A fejlesztő még támogatja, de elavult?!

Csokibácsi 06-04-2011 12:26

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 288187)
Ez csak nekem ellentmondásos?? A fejlesztő még támogatja, de elavult?!

Nincs annak különösebb baja, csak javításokat, frissítéseket nem fognak már hozzá kiadni. Így próbálják meg a népet az újabb verziók irányába tolni, bevett gyakorlat ez.
Mondjuk engem ez sosem érdekelt, azt csinálok amit akarok :)

Dus 06-04-2011 12:32

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 288190)
Nincs annak különösebb baja, [...]

Én is ezt mondom... :)

Csokibácsi 06-04-2011 12:42

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 288192)
Én is ezt mondom... :)

Ugye hogy ugye? :D

Melóhelyen van aki visszarakta a 3.6-ot a 4.0 helyett (pontosabban megmutattam neki, hogyan használhatja együtt a kétféle verziót).
Egy belső céges weboldal az oka, amit IE6-ra optimalizáltak, de 3.6 alatt is működött rendben. Viszont 4.0 alatt nem működtek benne a js popup-ok ... egyértelműen nem a 4.0 a hibás ugye, hanem az a kotlák gagyi, szabványokat nélkülöző weboldal, de ez van.

Redback 06-04-2011 12:44

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 288193)
Ugye hogy ugye? :D

Melóhelyen van aki visszarakta a 3.6-ot a 4.0 helyett (pontosabban megmutattam neki, hogyan használhatja együtt a kétféle verziót).
Egy belső céges weboldal az oka, amit IE6-ra optimalizáltak, de 3.6 alatt is működött rendben. Viszont 4.0 alatt nem működtek benne a js popup-ok ... egyértelműen nem a 4.0 a hibás ugye, hanem az a kotlák gagyi, szabványokat nélkülöző weboldal, de ez van.

Bonyolult megoldani a kettő egymást mellett használását?

Csokibácsi 06-04-2011 12:48

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 288194)
Bonyolult megoldani a kettő egymást mellett használását?

Dehogy :)
4.0 telepítése előtt átnevezed a 3.6-ot tartalmazó Mozilla Firefox könyvtárat valami másra, különben a 4.0 felülírja. Vagy fordítva, átnevezed a 4.0-ást a 3.6 telepítése előtt :)
Lényeg, hogy a különböző verziók más-más könyvtárakban legyenek.
A profilkönyvtár máshol van, azt fogják közösen használni.

Kis kieg: Egy időben csak az egyik futhat ha jól emlékszem, de egyszer mint ha leírtam volna, hogyan lehet külön-külön több Firefoxot futtatni, akár több különféle profillal is.

Redback 06-04-2011 12:51

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 288196)
Dehogy :)
4.0 telepítése előtt átnevezed a 3.6-ot tartalmazó Mozilla Firefox könyvtárat valami másra, különben a 4.0 felülírja. Vagy fordítva, átnevezed a 4.0-ást a 3.6 telepítése előtt :)
Lényeg, hogy a különböző verziók más-más könyvtárakban legyenek.
A profilkönyvtár máshol van, azt fogják közösen használni.

Pont ezen gondolkoztam, mielőtt visszaraktam a 3.6-ot, hogy nem-e lehet megoldani így :)

szamóka 06-04-2011 13:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 288185)
Ezt nem tudom megnézni, mert XP-n nem fut......... :)

Egy MS "böngésző" nem fut egy MS oprendszeren... ("matuzsálemi" kor ide vagy oda). Erőteljes ösztönzés az XP felhasználóknak, hogy végleg szokjanak le az IE-ről.

Ati 06-04-2011 13:43

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 288200)
Egy MS "böngésző" nem fut egy MS oprendszeren... ("matuzsálemi" kor ide vagy oda). Erőteljes ösztönzés az XP felhasználóknak, hogy végleg szokjanak le az IE-ről.

Drága pénzért nem fogok venni egy gagyi oprendszert... Miért mondom, hogy gagyi, amikor ki se próbáltam? Hiszek a fejlesztőknek. Ők maguk mondták, hogy hamarosan jön majd a Windows 8, ami az igazi lesz. Vagyis a mostani csak valami gagyiság, amit úgyis le kell cserélni az első adandó alkalommal.

All times are GMT +1. The time now is 11:42.