Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Írjunk együtt Bingókönyvet! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4078)

Remedy 03-16-2010 09:56

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 245266)
nálam te már az vagy REmi és egyszer el is kaplak ne aggodj

Varjal, gatyat cserelek, mert most betojtam. Gondolom ugy tervezed, hogy elobb-utobb kifejlesztesz egy olyan csalasi metodust, amit nem vesznek eszre...
(szabalyosan meg az eletben nem lattalak jatszani...)

Ha Neked ez okoz oromet, hajra. A legviccesebb pedig, hogy most repultel anarchba, be is vallod, hogy csalsz, es masokat probalsz befeketiteni, meg fenyegetozol... Egy nagy vicc vagy, komolyan mondom...

Egy csalo, mindig is csalo marad.

Remedy 03-16-2010 09:57

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 245269)
akkor jo, igy korrekt

Annyira ne orulj, a szemelyisegek mennek a levesbe... :P

Xeper 03-16-2010 10:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 245272)
Annyira ne orulj, a szemelyisegek mennek a levesbe... :P

Egy megmarad :p

Von 03-16-2010 10:25

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 245254)
na igy már korrekt köszönöm :D

nem tom hogy jöttél rá de grat :D nem baj maradt még országom azzal szabályosan fogok játszani igérem :D

Jézusom, és én ezért keltem fel éjjelente piacolni, meg ezért csináltuk meg azokat a dolgokat amiket megcsináltunk (infókiadás lenne ha mind leírnám, mert ott vagyunk még), egy fél csoport szívott miattatok, ja bocs, csak miattad... feleslegesen...

vityu 03-16-2010 10:33

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 245254)
na igy már korrekt köszönöm :D

nem tom hogy jöttél rá de grat :D nem baj maradt még országom azzal szabályosan fogok játszani igérem :D

Hmmm, sok sikert anarchban. Bár támogatnám Atit abban, hogy az EGÉSZ játékból tüntessen el. De hát vajszívű, szereti az ilyen kis bulikat! :)

Remedy 03-16-2010 10:38

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 245289)
Hmmm, sok sikert anarchban. Bár támogatnám Atit abban, hogy az EGÉSZ játékból tüntessen el. De hát vajszívű, szereti az ilyen kis bulikat! :)

Azert az is komolyan vicces, hogy kerdezgeti, hogy miert is repult, hogy hogy tudna legkozelebb elkerulni a lebukast... Nemsemmi... :)

Nekem mar csak az nem vilagos, hogy van par haverja, miert nem tudja Veluk megszervezni, hogy normalisan jatsszanak, anelkul hogy egymast utogetnek, es multiznanak. Az O tartalekaival szabalyosan is fejtorest tudnanak okozni az atlagjatekosoknak...

De hat ezekszerint moralis gat az nuku...

Senator 03-16-2010 10:51

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 245290)
Azert az is komolyan vicces, hogy kerdezgeti, hogy miert is repult, hogy hogy tudna legkozelebb elkerulni a lebukast... Nemsemmi... :)

Nekem mar csak az nem vilagos, hogy van par haverja, miert nem tudja Veluk megszervezni, hogy normalisan jatsszanak, anelkul hogy egymast utogetnek, es multiznanak. Az O tartalekaival szabalyosan is fejtorest tudnanak okozni az atlagjatekosoknak...

De hat ezekszerint moralis gat az nuku...

ne aggodj remikém tanutam sokat a játékbol, azért megadtam mindenkinek egyedül Bbe , sorra mentek a szövetségek a levesbe , egyedül... :D szal én megmutattam mit is tudok, és mostantol szabályos keretek között jo spilerekkel játszom majd ha folytatom és rettegjetek mert akit érek annak annyi lesz :D

Remedy 03-16-2010 10:59

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 245293)
szal én megmutattam mit is tudok

Hat... Ebben egyetertunk.

Princ 03-16-2010 11:02

Quote:

ne aggodj remikém tanutam sokat a játékbol, azért megadtam mindenkinek egyedül Bbe , sorra mentek a szövetségek a levesbe , egyedül... :D szal én megmutattam mit is tudok, és mostantol szabályos keretek között jo spilerekkel játszom majd ha folytatom és rettegjetek mert akit érek annak annyi lesz :D

Ember, három másodperce tiltottak, mire fel a szöveg? :eek:

Von 03-16-2010 11:12

Quote:

Hm, nem emlékszem, hogy eljutottál volna mindenkihez. Úgyhogy pontosítsunk, megmutattad, hogy ismét csak elbuksz mielőtt bármit is elérnél. Személy szerint borzasztóan mérges vagyok, hogy komolyan vettelek, én hülye :mad:

All times are GMT +1. The time now is 09:59.