![]() |
Quote:
|
Quote:
|
kicsi off lesz bocs:)
ért valaki a "Colibri kt-e" típusú kazánhoz? |
Quote:
|
csak annyit füznék hozzá, hogy Batuék azaz a fenti szövik igy is nyertek min 500 kört, ezalatt lehetett volna jobb taktikát is kitalálni
ki kellett engedni a fékeket :D és ez min 500 körbe került :D Aquát én is sajnálom, de okosan (tisztán) lazán meg lehetne oldani a dolgokat még most is amugy csak egy kérdésem lenne Batuhoz ha már ugyis itt van. Ezt az ujrázást vajon mi célt szolgált?? Naiv elképzelésnek tartom hogy a fél csopit előtte felharagítom, és azok az orik lazán hagyják hogy felmenjetek?? remélem konkrétumot nem irtam ugyis mult idő. |
A napokban gondolkoztam a visszatérésen, ezért nézelődök a fórumon, de úgy látszik itt nem sokminden változott.:)
Szeretem azt hogy mindenki tiszta mint a hó.... mindig csak a másik a rossz. Kár hogy olyan dolgokat tudtam és tudok sokakról, ami cáfolja minden második szavukat. Annyira mókás, hogy olyan emberek fröcsögnek földleadásról, újrázásról, akik maguk is hasonlókat csinálnak csak épp kevésbé feltünően. (Engem pl nem egy kérdezett MSNen az elmúlt időben, miután egy éve nem is beszéltünk, hogy beverhetné-e, pl a B-s országomat földre, mondván én úgyse játszom vele és úgysincs olyan magasan...) Akinek nem inge úgysem veszi magára... akinek az, az meg tudja, hogy igazam van.:) Egyelőre ezt a visszatérés témát azthisem passolom, hátha eljön még az én időm.:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de félre a rizsával; megkérdezhetem mi ez a bizonyos jövőképed, amit említesz több helyen? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:24. |