Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Az újrázás korlátozása rendeltetésszerű használatra. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3942)

Serg 12-02-2009 19:57

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 231385)
Beállítások / Adatok --> Lapaya (nem a spanyol kikötőváros)

Az nem az:D
Ottan leamortizálom a 850k pontos orimat 120k pontos orira gomb van

Tsobi 12-02-2009 20:00

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 231386)
Az nem az:D
Ottan leamortizálom a 850k pontos orimat 120k pontos orira gomb van

Az a rendeltetésszerű használat :)
Nem rontottál el véletlen valamit? :p

Reaktor 12-02-2009 20:03

Quote:

Originally Posted by Fáraó (Post 231378)
nyilván mert kis hekin ő is sokáig gyujtogetett ?
és neki is rengeteg munkája van benne ?
az illető aki álitolag sokmilliárdos vagyonnal rohangál és nem lehet ellene harcolni mert xarásig van lével
nagyot fog szívni ha A-ban tekieladásra alapozza a jovőjét
és ez lehet nem A topik de az Aban egy igennagy problémát okozna a tisztességesen játszo évek ota gyujtogető embereknek ha nem lehetne ujrázni
vagy csak az számit hogy te mennyi munkát raktál bele más munkája nem számit ?
azok a klánok akik sokmillio ponton ulnek és sok munkájuk van benne igenagy szeretettel mnt-zgetve gyujtik a vagyonaikat
kiutnek minden potenciális célpontot és kuldenek mnt-t a maradéknak mert ugye vannak haverok meg hódtalik stb.
de szerintem nem kéne személyeskedni mert semmi értelme

Ha kiírom a szavazást akkor lesz benne olyan választható, hogy:

Szeretnék 200 hekin 40 hét tekiírással és (L meg G) 8+8 újraindulással 1280 Millió tekercsnyi vagyonhoz jutni.
Ezt tartom az eredményes játék alapjának.

Fáraó 12-02-2009 20:05

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 231379)
Az számomra még nem tiszta, hogy szerinted miért is jó egy gomb a játékban amire az van ráirva, hogy 'vagyonduplázás' ?
Ez nem lebutitása a játéknak?
Aki meg azzal érvel, hogy akkor csinálja mindenki az meg gondoljon bele, hogy mennyi uj pénz kerülhet a játékba igy. Például micsoda stratégia ha kiveszik az összes egységet egy alsóbb csopiban, mert nem számit nekik a pénz. Szerintem eléggé rontja a játékélményt, ha nem azért nem tudsz visszatámadni, mert béna vagy, hanem mondjuk nincs egység a piacon.

alsobb csopiban multival
vagy a baráti kor szedi ki jkszel
mindkettő csalás
azt kell máshogy szűrni hatékonyabban
nem megszivatni csomo embert a szent cél érdekében
olyanokkat miért kéne sulytani akik tiszteségesen szerzik a pénzt

Pool 12-02-2009 20:13

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 231345)
Ha többen is megerősítik a pénzkövetelést a békéért vagy felmenésért cserébe talán Ati is megvizsgálja a dolgot kicsit komolyabban

Ati már többször megírta, msn/skype beszélgetést nem tud ilyenben elfogadni...

siQ 12-02-2009 20:14

Quote:

Originally Posted by Fáraó (Post 231389)
alsobb csopiban multival
vagy a baráti kor szedi ki jkszel
mindkettő csalás
azt kell máshogy szűrni hatékonyabban
nem megszivatni csomo embert a szent cél érdekében
olyanokkat miért kéne sulytani akik tiszteségesen szerzik a pénzt

Kapnál az egész játékban összesen 1 ujrázási lehetőséget az oriddal, mondjuk 2K kör után. és 4. szinttől.
Újrázás: nem látsz más kiutat, csak ezt. Kényelmi funkció, nem hiszem hogy arra kéne használni, hogy elfelejtettem felrakni a varit és leloptak, kell a pénz vissza mert elrontottam a piacot. Én személy szerint nem is emlékszem hogy alsó 4 szinten ujráztam-e egyáltalán. A-ban is csak azért mert fajt szerettem volna váltani. Nem hiszem, hogy mondjuk szövijeid segitségével nagyon kevés pénzből annyit ne tudnál termelni ami a normál játékhoz kell lejjebb. Legfeljebb nem lépsz olyan gyorsan ha elrontottál valamit nagyon.

Arwyl szelleme 12-02-2009 20:14

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 231375)

Nem az 1/A ról szól ez a topik!!!

De az én klánomból pl nem ujrázgatott senki sem vagyonokat.
És tudok más nagy klánokról is akik szintén itt szedték össze amijük van!

Miért akarja bárki is beérni néhány ujrával azt a több éves munkát amit egy sokmillió pontos klán letett az asztalra??? :eek:

DE Nem az 1/A ról szól ez a topik!!!

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 231377)
De arról szól mert amit szeretnél megvalósítani az szorosan kapcsolódik hozzá...

Zoli: ha nem csináltok egy másik klánt amit beverhettek 3x (ne is válaszolj erre a részre, mert felesleges) a mai napig nem értétek volna be Sergéket... de legalább ti nem újráztatok! ;-)

Így van ahogy Serg is mondja! Ez nemhogy az A-ról, hanem CSAK az A-ról szól! Azok a tételek amikről beszélünk csak és kizárólag 1/A-ba készültek. Lentebbi szinteken ezeknek töredékük elég + lentebbi szinteken ezek a tétek eladhatatlanok (mint ahogy 1/A-ban is azok lesznek). Vagy szerinted 2Mrd teki ahhoz kell hogy 2/B-ból forduljon vele a tulaj hátrahagyva a tekit? :D

Ati 12-02-2009 20:41

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 231342)
Ezt történt ma velem is
megkeresett a Tibu bácsi, hogy ha feljebb akarok menni B-ben, adjak nekik pénzt, mert írmagomat is kiírtja a Hódítóból...
Szegény meg nem született gyermekeim...:)

Más játékos gyanusítgatása mennyiben viszi előre a megbeszélést? Csak kérdezem, mert eddig kb minden megbeszélés témát szétoffoltál...

Ha valaki szabálytalanságot kér tőled, jelentsd, és probléme részeedről elintézve. Más teendőd nincs. Az se, hogy szétoffold a megbeszéléseket.

Ati 12-02-2009 20:43

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 231345)
Ha többen is megerősítik a pénzkövetelést a békéért vagy felmenésért cserébe talán Ati is megvizsgálja a dolgot kicsit komolyabban

Nem kell többen, elég egyetlen ember.

De ez sem viszi előrébb a megbeszélést, sőt szerintem köze sincs hozzá.

siQ 12-02-2009 20:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 231400)
Nem kell többen, elég egyetlen ember.

De ez sem viszi előrébb a megbeszélést, sőt szerintem köze sincs hozzá.

Köze az éppen van hozzá, mert csak az engedheti meg magának hogy ilyeneket kérjen más játékosoktól aki a töménytelen pénze miatt nem tart semmilyen következményektől. És ennyi pénzt meg tudjuk hogy lehet előálítani...

All times are GMT +1. The time now is 14:26.