![]() |
Quote:
Ottan leamortizálom a 850k pontos orimat 120k pontos orira gomb van |
Quote:
Nem rontottál el véletlen valamit? :p |
Quote:
Szeretnék 200 hekin 40 hét tekiírással és (L meg G) 8+8 újraindulással 1280 Millió tekercsnyi vagyonhoz jutni. Ezt tartom az eredményes játék alapjának. |
Quote:
vagy a baráti kor szedi ki jkszel mindkettő csalás azt kell máshogy szűrni hatékonyabban nem megszivatni csomo embert a szent cél érdekében olyanokkat miért kéne sulytani akik tiszteségesen szerzik a pénzt |
Quote:
|
Quote:
Újrázás: nem látsz más kiutat, csak ezt. Kényelmi funkció, nem hiszem hogy arra kéne használni, hogy elfelejtettem felrakni a varit és leloptak, kell a pénz vissza mert elrontottam a piacot. Én személy szerint nem is emlékszem hogy alsó 4 szinten ujráztam-e egyáltalán. A-ban is csak azért mert fajt szerettem volna váltani. Nem hiszem, hogy mondjuk szövijeid segitségével nagyon kevés pénzből annyit ne tudnál termelni ami a normál játékhoz kell lejjebb. Legfeljebb nem lépsz olyan gyorsan ha elrontottál valamit nagyon. |
Quote:
Quote:
Így van ahogy Serg is mondja! Ez nemhogy az A-ról, hanem CSAK az A-ról szól! Azok a tételek amikről beszélünk csak és kizárólag 1/A-ba készültek. Lentebbi szinteken ezeknek töredékük elég + lentebbi szinteken ezek a tétek eladhatatlanok (mint ahogy 1/A-ban is azok lesznek). Vagy szerinted 2Mrd teki ahhoz kell hogy 2/B-ból forduljon vele a tulaj hátrahagyva a tekit? :D |
Quote:
Ha valaki szabálytalanságot kér tőled, jelentsd, és probléme részeedről elintézve. Más teendőd nincs. Az se, hogy szétoffold a megbeszéléseket. |
Quote:
De ez sem viszi előrébb a megbeszélést, sőt szerintem köze sincs hozzá. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:26. |