![]() |
ez jó volt ez a sor Steve ha lehetne dobnék érte ződet. ez poénos volt;)
|
Hát, ha már a poénoknál tartunk (bár nem beszólás, de megfogott):
feladtam 1 hirdetést varinak, majd 2 nappal később jelentkezett 1 hulla, hogy ő szívesen bevállalná a vari szerepét nálunk (:D ), bár még kezdő... A kezdeti megdöbbenés után megköszöntem neki, majd töröltem a levelet... |
Quote:
Mikor az első orimat indítottam velem is gyakran megestek az efféle dolgok. Például a legeslegelső támadásomat soha nem felejtem el: 100(!) elf(!) katonával(!) lerohantam egy olyan orit, aminek a lakossága 4000 fölött volt, és kb ugyanennyi íjjassal rendelkezett!:D :D :D :D :D Na ekkor kezdtem olvasgatni a súgót...:) És gondolom még mindig ilyen ügyes lennék, ha 1-2 jóindulatú uralkodó nem segített volna a tanácsaival!:) Ezúton szeretnék köszönetet mondani Colnak, Batunak, Attila Starnak és nem utolsó sorban PLaynek! Köszi, srácok!:) :) :) :) :) |
Ugyan-ugyan:)
Csak a kezdeti lépésekben segítettem picit:) Azt is szívesen! Nem nézhettem tétlenül egy 8 körös szövisegítséges támadást :D (én is kezdő vagyok szvsz) |
Quote:
Köszönöm Batu!:) |
na ez biztos tetszik majd mindenkinek:
feladtam dipóban a vari kerestetik szlogent. közbe persze kicsit nézelődtem tolikkal... találtam egy orit akitől némi nyersit el lehetett csórni. (igen drága a nyersi arrafelé)... mire jön is az ártó rendesen. toligyilok, rengés, mega hasonlók.. 3 napon keresztül... és mit ad isten??? köv nap jön a zöld : Hello. Él még a "varázsló kerestetik hirdetés? Ha igen, engem érdekelne... mondanom sem kell, hogy ki volt az... :D:D |
na mégegy. ezt éppen most észleltem...
Szia! Megölted a tolvajaimat! Ezért meglakolsz!!!!! Hihi! namármost én 122 körös vagyok, és neki kicsit öregebb orija van... meg erre kaptam a rengést, meg lopást. tehát nem tom miről beszél, mer ha erősebb nálam variba/toliban, akkor miről van szó??? /csak íjjam van/ aztán meg ez egy normál csopi, szóval, ha még meg is öltem volna bármilyét is, akkor hogy tud visszatámadni??? csak nem multizik?? :DDD na most szerintetek nem tiszta röhely az egész??? |
ket kerdes:
az o terkapuja volt radnyitva? (mert lehet, hogy csak a tk-t nyitotta o es a szovije az o terkapujan olte a te tolijaidat) biztos hogy o rengetett? csak ennyi :D |
Quote:
de poénnak jó volt!! |
ja ahhoz nem kell térkapu, hacsak nem az a cél, hogy mindenképpen rájöjjön ki ölte le a tolijai:D
|
All times are GMT +1. The time now is 01:42. |