![]() |
Azt a szívvel és akarással teli játékot, amit Mexikó bemutatott a második félidőben, gyakorlatilag majdnem vesztes meccs mellett, hihetetlen öröm volt nézni. Nagyon örülök, hogy nem a szünet elejei balhé ment tovább, hanem olyan foci, amire kb. a vb eleje óta várunk.
|
Quote:
Amiről nem beszélünk, nem akarunk tudni, az nem is létezik. Ismerős valahonnan? |
Mit kommentáljanak ezen?
Mindenki látta mi történt, hivatalosan is szólják le a bírót meg a partjelzőt? Elég mocskos dolog lenne tőlük, ha ezt tennék a hűs kis irodájukból. A partjelző rosszul látta ennyi. Ő is csak ember. Egyszerre figyelni 15embert, meg azt, hogy melyik pillanatban érnek a labdához. És még az is lehet, hogy valaki takarja a rálátást. Szóval lehet, hogy amit elvár tőlük a szabálykönyv már az emberi teljesítő képesség határát súrolja. A másik dolog, ami nekem érthetetlen ebben a sportban, az hogy itt van mondjuk az a bíró, aki a meccsek 60%-ban kiállít valakit. Ilyenkor nincs továbbképzés? Nincs senki, aki leülne vele beszélgetni, hogy miért kéne máshogy fújnia. |
Rotflcopter
|
|
Bár szeretem a brazil csapatot is de most valahogy boldog a lelkem, hogy a kedvenc csapatom jutott tovább....
Csak így tovább Hollandia!!!!!! |
Quote:
Én személy szerint mindig a braziloknak szurkolok, ha kiesnek, akkor meg annak a csapatnak, amelyik kiejti őket. Külön mázli, hogy ezt idén a hollandok tették meg, nekik szívesen drukkolok, jó kis csapatuk van. Ennek tükrében hagy tippeljek egy végeredményt a döntőre: Hollandia 3:2 Németország |
Quote:
|
a Németek fognak nyerni :)
|
Németország - Hollandia: (0-1) 3-1
|
All times are GMT +1. The time now is 16:41. |