Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Klánba történő ki- és belépések módosítása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3901)

monro 11-13-2009 21:16

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 229176)
Rámutattam arra, hogy semmit sem ér, ha a támadó klán 24 körig nem veheti vissza a támadás előtt kizárt tagokat. Úgy gondolom, jó lenne, ha biztosítanánk, hogy a támadó klán 24 körig tényleg ne tudjon eltávolodni. Ezért javasoltam, hogy új tagot a támadás indításától kezdve 24 körig nem lehet a szövetségbe bevenni. Így tényleg biztosítani lehet, hogy a védekező fél kis átépüléssel visszatámadjon.

Mások azt javasolják, hogy akadályozzuk meg a jövőben esetleg létrejövő klántól az eltávolodást, én meg a támadó támadás utáni eltávolodását akadályoznám meg.
Ki esik túlzásokba? :D

Én is csak azt támogatnám, hogy ugyanabba a klánba 24 körig ne lehessen visszalépni. Más országok bevételét nem korlátoznám. Nagyon jól nyomon követhetőek lennének az "összefonódások" ha valaki így akarna "menekülni" és nem kevés földjébe kerülne az önfeláldozó orinak aki vállalná, hogy az eredetiek helyett belép pár napra.

monro 11-13-2009 21:24

Quote:

Originally Posted by Akár (Post 229207)
Továbbra sem értem, biztos bennem van a hiba. Itt megint nem arról van szó, amikor eleve esélytelen vagyok védekezni, bármilyen oknál fogva... Mert leginkább olyankor szükséges a veszteség minimalizálása...

Pedig ez nem bonyolult.

1. 24 körig klántag maradsz ha kitesznek. - megszűnik a menekülés a kláncsatától

2. 24 körig nem léphetsz vissza ugyanabba a klánba - megszűnik a felfelé menekülés ütés után ha az nem sikeres. (más kérdés, hogy másokat esetleg bevehetsz akik vállalják ezt annak tudatában, hogy az eredeti klántagok 1 nap mulva kitúrják őket és földet vesztenek ezzel)

Ez a szabályozás azért lenne frankó, mert nem kell taktikázni és másokat földleadásra késztetni esetleges sikerért. Nincs kibúvó. Ha rádállnak csata lesz tisztességes zsákmányért és ez így tiszta!

Akár 11-13-2009 21:34

Quote:

Originally Posted by monro (Post 229209)
Pedig ez nem bonyolult.

1. 24 körig klántag maradsz ha kitesznek. - megszűnik a menekülés a kláncsatától

2. 24 körig nem léphetsz vissza ugyanabba a klánba - megszűnik a felfelé menekülés ütés után ha az nem sikeres. (más kérdés, hogy másokat esetleg bevehetsz akik vállalják ezt annak tudatában, hogy az eredeti klántagok 1 nap mulva kitúrják őket és földet vesztenek ezzel)

Ez a szabályozás azért lenne frankó, mert nem kell taktikázni és másokat földleadásra késztetni esetleges sikerért. Nincs kibúvó. Ha rádállnak csata lesz tisztességes zsákmányért és ez így tiszta!

Teljesen másképp látjuk a problémát.

Már korábban leírtam:

-Ha a veszélyeztetett klán védelemre van berendezkedve, akkor nem tervez bomlást.

- Ha úgy érzi, nem tud védeni, akkor mindegy, hogy 3 vagy csak 24 kör múlva tudnak újra csatlakozni a tagok, az értékkülönbség áthidalhatatlan...

monro 11-13-2009 21:38

Quote:

Originally Posted by Akár (Post 229210)
Teljesen másképp látjuk a problémát.

Már korábban leírtam:

-Ha a veszélyeztetett klán védelemre van berendezkedve, akkor nem tervez bomlást.

- Ha úgy érzi, nem tud védeni, akkor mindegy, hogy 3 vagy csak 24 kör múlva tudnak újra csatlakozni a tagok, az értékkülönbség áthidalhatatlan...

Nekik talán igen talán nem. Bevehetnek valakit pld. Egészen addig amíg a másik pld 2x akkora lesz 3 kör mulva. És ott már senki nem éri el... Ha Nagyklánok ütni akarnak kicsiket (feleakkorákat) vállalhatják, hogy 24 körig ők is elérhetőek lesznek NEMCSAK annak akiket ütöttek hanem esetleg másoknak is! És talán ez fontosabb mint, hogy a támadott klán elérheti e vagy sem.

Akár 11-13-2009 21:57

Quote:

Originally Posted by monro (Post 229211)
Nekik talán igen talán nem. Bevehetnek valakit pld. Egészen addig amíg a másik pld 2x akkora lesz 3 kör mulva. És ott már senki nem éri el... Ha Nagyklánok ütni akarnak kicsiket (feleakkorákat) vállalhatják, hogy 24 körig ők is elérhetőek lesznek NEMCSAK annak akiket ütöttek hanem esetleg másoknak is! És talán ez fontosabb mint, hogy a támadott klán elérheti e vagy sem.

A támadott klánnak erről más a véleménye. :D

És ismerve a Nagyklánok kapcsolati rendszerét, nem tűnik reálisnak...

none 11-13-2009 22:05

Quote:

Pedig ez nem bonyolult.

no vkit be akarok verni.. tegyük fel 4 orit kell kidobnom.. 2őt 1 nappal előre kiteszek 2-t ütés előtt, és hopsz máris be tud lépni 2 tag a klánba ütés után, és senki újat nem kell bevenni, és nem lesz ott feletted áthidalható távolságban, aki bevert..

Xeper 11-13-2009 22:40

Quote:

Originally Posted by none (Post 229213)
no vkit be akarok verni.. tegyük fel 4 orit kell kidobnom.. 2őt 1 nappal előre kiteszek 2-t ütés előtt, és hopsz máris be tud lépni 2 tag a klánba ütés után, és senki újat nem kell bevenni, és nem lesz ott feletted áthidalható távolságban, aki bevert..

2 különböző zónában is megjáratod ezzel a klánt, több klánnak is esélyt adva ezzel a támadásra. Kis szerencsével éppen akkor küld valamelyik sereget, mikor beveszel egy új országot (hiszen tudják, hogy vissza fogod venni a havert, és még felkészülési idejük is van) -így esélytelen védeni egy nagyobb klánt. Ekkora kockázat mellett úgy érzem nem is olyan rossz ez a javaslat. :)

Killer 11-14-2009 06:05

Quote:

Originally Posted by Akár (Post 229207)
Továbbra sem értem, biztos bennem van a hiba. Itt megint nem arról van szó, amikor eleve esélytelen vagyok védekezni, bármilyen oknál fogva... Mert leginkább olyankor szükséges a veszteség minimalizálása...

te tényleg nem érted????
épp az lenne a javaslat lényege,hogy ne állhasson sehol egy teljesen védekezésképtelen klán!!!!
a klánt meg kell szervezni,tisztességesen foglalkozni az egység,és pénzmozgatással!!
ha pedig valaki egy ilyen módosítás után is hajlamos 50%-nyi termelő épülettel állni valahol,esetleg üresen kevés lével, az igenis legyen nagyon csúnyán beverve!!

Killer 11-14-2009 06:12

Quote:

Pedig ez nem bonyolult.

az 1-es pontnál ugye 2 kört akartál írni??:D

-Fegya- 11-14-2009 07:22

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 229219)
az 1-es pontnál ugye 2 kört akartál írni??:D

Nem akart! :

Quote:

Originally Posted by monro (Post 229140)
Egyébként pedig mi lenne ha maga a kiléptetési ceremónia nem 1 körrel nőne hanem az is 24 kör lenne, mint az alsó szinten? Így lenne egységes a szabályozás és nem lenne akkor se kiskapu ha 3 körröl kell támadni vagy véletlen elcseszik a ráállást :)

Quote:

Originally Posted by monro (Post 229144)
Vegyük pld a Biggun példáját...
Kitesznek 3 nagyorit. Én vagyok X klán összeadom a 3 ori pontjait és látom hogy célpont klán vagyok nekik, megnézem az orijainkat mindegyiken térkapu... Ergo 3 kör mulva rámjön 3 76% barakos ork és nekem 10 milliárdom sincs hogy feltöltsem magam... Mit is fogok tenni? :) Másrészről pedig ha az alsóbb szinteken 24 kör a szövi kilépés ugy lenne kompatibilis a szabályozás ha itt is annyi lenne. És akkor nincs min gondolkodni, hogy kit hogyan lehet kiléptetni menekülés céljából.

All times are GMT +1. The time now is 06:04.