Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Régi személyiség módosítása: Kresekedő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3896)

wand 11-08-2009 22:28

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 228411)
Az jutott eszembe, hogy jelentősen növelném a klánraktár bérleti díját.

Ne az 1000 hekis orikkal akarjunk már pénzeket befizettetni.
Ez nem magyrország szimulátor ahol csak a kis pénzűek szívnak! :D :D

És kéreteik a témánál maradni, ami még mindig a kerekedő személyiség módosítása, mégpedig 1000 bankban meghatározva a maximális kamatot.

én részemről támogatom, az újrázással való pénz és tekercs gyártás ésszerű beszabályozását is, de az ennek a topicnak nem része.
Ha valaki gondolja indítson neki, bár Fegya már réges-rég megtette, és ha jól emléxem erős ellenállás volt..

-Fegya- 11-09-2009 07:45

Quote:

Originally Posted by wand (Post 228430)

És kéreteik a témánál maradni, ami még mindig a kerekedő személyiség módosítása, mégpedig 1000 bankban meghatározva a maximális kamatot.

Igazad van, bocsánat.

Dragi 11-09-2009 08:20

kerekedő, kresekedő mi jön még ?:D:D:D

Perzsaszőnyeg 11-09-2009 08:48

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 228481)
kerekedő, kresekedő mi jön még ?:D:D:D

Kersekedő
Kerekesedő
Keserkedő

és még lehetne játszani a lehetőségekkel :D

Reaktor 11-09-2009 09:06

A pénz pusztul, és keletkezik is az A csoportban.
Több fogy és több termelődik mint a többi normál csoportban, mivel a csoport területe is nagyobb.

A seregek árdrágulásának az oka szerintem a következő.

A fordulási feltétel miatt sokan fedeznek egyre feljebb, jelenleg olyan 7300 heki körül van a top 30% alja.

Az ide való felfedezéshez már (ha nem kedvezményesen történik) tekintélyes mennyiségű katona kell. Ez a katona elfogy "megsemmisül"
A katonapiac szűkösségének következménye, hogy emelkednek az alapkatonaárak.
Az alapkatona áremelkedése magával húzza a többi egység árát is.

Mert ha 16K az alapkatona és 6500 a fegyver akkor ki az a lüke aki 29K alatt akar nyilast képezni a piacra?

Serg 11-09-2009 14:42

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 228486)
A pénz pusztul, és keletkezik is az A csoportban.
Több fogy és több termelődik mint a többi normál csoportban, mivel a csoport területe is nagyobb.

A seregek árdrágulásának az oka szerintem a következő.

A fordulási feltétel miatt sokan fedeznek egyre feljebb, jelenleg olyan 7300 heki körül van a top 30% alja.

Az ide való felfedezéshez már (ha nem kedvezményesen történik) tekintélyes mennyiségű katona kell. Ez a katona elfogy "megsemmisül"
A katonapiac szűkösségének következménye, hogy emelkednek az alapkatonaárak.
Az alapkatona áremelkedése magával húzza a többi egység árát is.

Mert ha 16K az alapkatona és 6500 a fegyver akkor ki az a lüke aki 29K alatt akar nyilast képezni a piacra?

Aki ésszel gondolkozik az képez nem feltétlen eladásra de képez, pláne ha van egy marha nagy törpéje(vagy egy kicsi,de extrém termelő:D) aki megtermeli a hozzá szükséges fegyvert is
Mondjuk ha kitennéd azt a 40 milla egységet(katonaként) ami támadóként meg védőként van jelen jelenleg és elkezdenéd a tekit venni akkor az egység ára lemenne a tekercsé meg fel és nem lenne probléma.

Pool 11-09-2009 16:02

Quote:

Originally Posted by Perzsaszőnyeg (Post 228483)
Kersekedő
Kerekesedő
Keserkedő

és még lehetne játszani a lehetőségekkel :D

kerekerdő..

Tsobi 11-09-2009 16:12

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 228556)
kerekerdő..

Off/

Labdaaaaaaa :D

On/

Pár pillanatig elgondolkoztam azon,hogy valós probléma-e a kereskedő személyiség ilyetén erőssége,majd miután Remytől és Reaktor Zolitól olvastam az elméletet,hogy miért mehetett így fel a rabszolgák ára,rájöttem,hogy nem,nem az.

wand 11-10-2009 20:33

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 228559)
Pár pillanatig elgondolkoztam azon,hogy valós probléma-e a kereskedő személyiség ilyetén erőssége,majd miután Remytől és Reaktor Zolitól olvastam az elméletet,hogy miért mehetett így fel a rabszolgák ára,rájöttem,hogy nem,nem az.

Tsobi, a topic alapvetően még mindig nem arról szól, hogy miért ment fel a rabszolgák ára, hanem arról, hogy jogos e 1 személyiséggel napi 2milliárdot keresni.

és mivel a kereskedő egyszer már módosítva lett pont azért, mert úgy volt gondolva, hogy nem jogos, ez szerintem csak ugyanerre a problémára megmaradt utolsó lehetőség megszüntetését célozza.

Tsobi 11-10-2009 20:45

Quote:

Originally Posted by wand (Post 228842)
Tsobi, a topic alapvetően még mindig nem arról szól, hogy miért ment fel a rabszolgák ára, hanem arról, hogy jogos e 1 személyiséggel napi 2milliárdot keresni.

és mivel a kereskedő egyszer már módosítva lett pont azért, mert úgy volt gondolva, hogy nem jogos, ez szerintem csak ugyanerre a problémára megmaradt utolsó lehetőség megszüntetését célozza.

Szerintem jogos a napi 2 mrd,ha ezért cserébe az illető könnyen beüthetővé válik,hisz a bankokat más,az országot életképessé tevő épületek rovására tartja.

Ja hogy elérhetetlen magasságokban termelnek teljes biztonságban?
Részklánt a népnek! ;)

All times are GMT +1. The time now is 18:45.