![]() |
Quote:
A feltételezés nem jó, ha annyira nem fér bele az életedbe a játék akkor ne akarj 1milla ponton lenni. Kettő: Tudom hogy ez most már nem jelent semmit, de legközelebb, lépés alőtt ha tájékozódsz az A-s viszonyokat illetően akkor tudni fogod h nem érdemes két milla tekit felhozni. 2/B-ben fel kell készülni az 1/A-ra, pár hónapja mikor ott játszottam a szövimmel, szó szerint milliárdoakt szereztünk csak a környék fosztogatásával, ott törpével játszottam, és az sem kevés pénzt termelt. Megcsináltuk szórakozásbol, aztán a vagyon ment a levesbe, mert lefordultunk, nem adtuk oda senkinek és nem küldtük fel az A-ba. |
Quote:
kettő, miért ne érhetnék fel akár egy év alatt ilyen értékre? amennyi időm van játszani, ahhoz igazítottam a stratégiámat. a példa meg még akár igaz is lehet A-ra |
Quote:
1éve pl az volt elérhetetlen cél számomra,hogy 1éven belül 10-15k hekisre üssem magam, de mint látható mégis itt vagyok. nincs lehetetlen csak tehetetlen...aki nem tudja teljesiteni az A-t amit mások meg tudnak, akkor jogos hogy nem fér bele a top30%-ba:) De amúgy esküszöm a legjobb megoldás erre tényleg az lenne, ha eltörölnénk a B-s fordulást, egyből nem lennének 10k körig egymás melett fedezgető betonelfek, és nem emelkedne a top határa, kevesebb lenne az állandó elf. de sztem ezért az ötletért, jópáran átvágnák a torkomat, már csak az elméleti felvetéséért is:D |
Quote:
Azóta bevezettük a fagyasztást, tehát bárki félreteheti nagy oriját 1000 körre, hogy kék számot szerezzen a pörgő országával... |
Quote:
Szerintem ezt csak kevesen akarnák. Inkább mindenki megbirkózik az elfekkel, nehezen, de ütöget, úgy, ahogy tud. |
Quote:
Ez ahhoz vezetne, hogy minél előbb le akarja tudni ezt az időszakot, ezért bármilyen módszerekkel a kisroszágát támogatja, a régi szövetségén keresztül, és irdatlan mennyiségű javakkal fognak az A-nak nekiindulni országok, ezzel a lenti ütögetéseket is tönkretéve. |
Bocs, hogy beleszólok a topicot sem olvastam végig. Nekem csak egy egyszerü kérdésem lenne?
Miért lett kitalálva a B-ből való fordulás és mi lenne ha megszünne az opció. |
Quote:
|
Quote:
|
off: Legyünk rasszisták, aki Elfel van A-ban az nem fordulhat B-ből:D:D:D:D:D
Vmi olyan ötlet kéne ami az A-ból fordulást ösztönözné a B helyett. ps.: Mi lenne ha a B-ből való fordulás idejét kitolnánk 3k körre. ettől az aki forogni akar csak minél gyorsabban inkább A-ból fordulna mert úgy 1k körrel rövidebb. ez egy elég kecsegtető azoknak akik mindenhol csak 1k kört szeretnének eltölteni. így azok az elfek sztem fordulnának akik emiatt vannak csak ott. akinek meg nincs ideje vagy tényleg ennyire gyülöli az A-t az még mindig megoldhatná B-ből. lényegében akinek idő hiánya van, az a sokadik személyiségnél ígyse úgyse lépne sokkal hamarabb. Ráadásul, aki unalom üzésként forogtat orikat lejjebb, annak sem egy akkora érvágás, ez a +1k kör lenne a díjja annak,hogy nem forditja le a nagyoriját. |
| All times are GMT +1. The time now is 08:39. |