Perzsaszőnyeg |
10-28-2009 15:50 |
Quote:
Originally Posted by Von
(Post 226708)
Akármilyen, nem a mostani csoportrendszerben végrehajtott tesztnek óriási hibája lenne, hogy nincs meg a tét. Tét nélkül nem tudatosan is másképp játszol, mintha tét lenne, magyarán nem érné el a célját a teszt.
|
Ember válogatja, hogy játszana, vagy sem 2 országgal, két külön módszerrel. a kíváncsiság csodákra képes. Lessz aki unná s lesz aki örülne, h lehet két normális orija. Nem állásfoglalás, csak ötlet volt. De az lesz, amit Ati akar, olvashattad.
Quote:
Originally Posted by Von
(Post 226708)
Nyilván nem tudok a Hódító legnagyobb országai nevében nyilatkozni, mivel nekem egy bő top30%as A-s orim a legnagyobb orim, DE ezzel az érvvel nem értek egyet. Aki nem tud alkalmazkodni, hát az izé... Mindenkinek ugyanahhoz kell alkalmazkodnia. Nehogymár egy játékország miatt legyen reakciós valaki :)
|
Nem kérte senki, nyilatkozz a nevében, számomra világos, ez a közös fórum arra való, h mindenki kinyilvánítsa a véleményét.
Quote:
Originally Posted by Von
(Post 226708)
Erre írtam még az elejefelé, hogy nem lesz reprezentatív, de egy szociológiai felmérésnek jó lenne, hogy akik támogatják, azok közül hányan fognak köpönyegforgatni :)
Azokat sem értem, akik nem támogatják a tesztet, merthogy amíg nincs konkrétum addig nem. Nekem ez álokoskodásnak tűnik, sehol sem volt szó olyanról, hogy teszt gyanánt nettó hülyeségek lesznek bevezetve, vagy, hogy alapvetően fel lesz forgatva a rendszer.
|
Hogy lennének köpönyegforgatók, lehet, bár értelmét nem látom. Ati nem üllne órákat a gép előtt, h kikeresse, hogy Von miért szavazott igent, vagy nemet. nem lehetetlen megnézni, ki mit szavazott, csak borzasztóan időigényes.
az a rész, hogy hülyeség, vagy nem hülyeség lesz bevezetve. Nem olyannak ismertem meg a Hódítót, az évek folyamán, hogy rossz, vagy értelmetlen játék lenne. Sokan bíznak a vezetők döntéseiben, s többé kevésbé egyet értenek, de a topik lényege szerintem nem a bevezetések megtárgyalásáról szól, hanem hogy milyen lenne számunkra, ha lenne teszt időszak. Külömböző téma
|