![]() |
Quote:
|
Ati, a JKSZ figyelés minden hétfőn van, akkor nézed át a kérelmeket?
Tehát hétfőn érdemes nézni a fórumot hogy raktak e ki jkszeseket v sem? Vagy nem fix nap, hanem amelyik nap elég pihentnek érzed magad hozzá?:) |
Quote:
|
Quote:
Viszont ha mondjuk bejelentek egy jksz-t menyni időn belül várhatok rá választ? U.I: Amúgy köszi a gyors választ:D |
Quote:
|
Quote:
elbírálást. |
Quote:
Hello Ati! Tudom, hogy elfoglalt vagy mostanában, szóval hiába várjuk az új bejelentési lehetőséget az újrázassal csaló szövik ellen? |
Quote:
Bocsi, én kérek elnézést elolvastam:) Amúgy szerintem Ati ezt nem gondolta komolyan:) |
Quote:
Nyilvános jksz..., és nem lehet sehol bejelenteni... Kilép a tag és előre meghatározott időpontban üres pénzel teli ország várja a régi szövitagokat, mindezt úgy, hogy a játékon kívül egyeztetnek minden egyes lépést... Ha én minden egyes hekiért megküzdök, ne szerezhessen már más 1000 hekit JKSZ segítségével... Épp elég segítség a szövinek, ha a pénzét átrakja hozzájuk, hiszen az is megduplázódik minden akciójuk után.... Ha pedig valaki megzsarol valakit, azt valahogy honorálni kellene, legalább pár tucat kör kitiltással. Zsarolás alatt azt értem, ha az áldozattól pénzt(forintban), vipet akar kicsikarni...., bár az anarchban lenne a helye, megbélyegezve. Ahhoz pedig szintén jogunk van, hogy erről értesülhessünk, vagyis a kitiltáshoz kerüljön oda megjegyzésként, hogy játékon kívüli érték kizsarolásáért került kitiltásra.... Az illetőt majd méló jutalomban részesítjük.... |
Quote:
Ati egyértelműen mondta, hogy pl.: vip-et kérni, nem szabályellenes. Bár, amit az előző oldalon leírtam, és jelentettem, az szerinte megint nem szabályellenes, mert a delikvens, még mindig itt van felettem. :D Pedig, elég konkrétan kért fel jksz-re... |
All times are GMT +1. The time now is 08:45. |