![]() |
Quote:
|
egy avg nevu ingyenes virusirtot szedj le a nod mellé és futtatsd le :)
hatha kiöli.. egyébként mivel sikongatnak? |
Quote:
Délután/kora este óta nem ugrott már semmi, semmire, ami egyenlőre bíztató jel. 12/26/2006 13:03:20 PM Kernel fájl c:\windows\system32\ixt0.dll Win32/TrojanDownloader.Zlob trójai A NOD32 fertozést észlelt a rendszer indításakor lefuttatandó fájlok vizsgálatakor 12/26/2006 13:03:11 PM Kernel fájl C:\WINDOWS\system32\issearch.exe Win32/TrojanDownloader.Zlob trójai A NOD32 fertozést észlelt a rendszer indításakor lefuttatandó fájlok vizsgálatakor Ez volt a mai első kettő, azóta a többire akadt magyarázat, azok idézek:"régi mentések", ez a kettő viszont tipikusan nem az.:D |
Quote:
Sztem ehez van külön irtó sajnos nem vagyok napra kész a témában. |
Quote:
Anno észlelte a vírusokat, de leírtani már nem tudta.. :) Én az avast-ot ajánlom. Ingyenesen használható, csak kérni kell reg.kódot a gyártótól. Az xp-n fent van a servicepack2? Ha nincs, azt azért fel kellene rakni :) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ugye, csak 1 virusírtó van telepítve a gépeden? Tehát nem nod, avg, avast bitdefender, kaspersky,.... És hasonlók? Mert ezek egymásnak alátesznek. 1x-re, csak 1 legyen fent. :) |
Quote:
Nod 32 és AD-Aware van csak fent egyszerre azok viszont békésen megélnek egymás mellett.:) |
Cassandra, én nem vagyok szaki, de ha ezek trójaiak, akkor lehet hogy egy olyan programot kellene keresned, amit kifejezetten trójaiak keresésére és irtására írtak. Ha gondolod, privátban küldök egy linket, ahol találsz ilyeneket, hátha segít.
A másik lehetőség az, hogy saját kezűleg keresed meg a fertőzött fájlt (kövesd a leírást, és megtalálod). Vagy az nem jó (kérdem a szakembereket)? |
Quote:
Én a helyedben, leszedném a nod-ot, majd feltenném az avastot. Lehet, hogy a sz.gép memóriájában van a cucc, és onnan tölti vissza rendszeresen önmagát. Tűzfalat pedig mindenképpen tennék fel addig is, ha mást nem az xp tűzfalát engedélyezném... Nem ismerem a nod-ot, de korábban írtad, hogy hetente 2x rászabadítod a gépre. Miért? Nem ellenőrzi folyamatosan, a netről töltendő oldalakat, leveleket, és msn beszélgetést? |
All times are GMT +1. The time now is 08:38. |