![]() |
Szerintem kéne lassan pár db, pár ezer tp-t adó küldetés úgy 8. és 15. szint közé (4-5 db)...Mert ott már elég uncsi a fejlődés...15. szint fölött meg már dögunalom lehet...
|
Quote:
|
Sem a mud szervere sem a hódítóé nem elérhető nálam, minden más weboldal igen...
|
Quote:
|
Sziasztok!
Lehet már valaki írta, nem volt időm végigolvasni, mert most jobb dolgom is van. .MUD-ozok. .:D Amikor a nálam lévő tárgyakra kattintok és kiválasztom mit kezdek vele, sajnos előfordult, hogy bénaságomban lentebb ment a kattintás, így nem használtam, hanem feláldoztam. . Javaslat: Szerintem érdemes lenne, csak a feláldozásnál rákérdezni, hogy biztosan feláldozod? Észrevétel: És már feláldoztam pár dolgot, de azt írja ez az első a harmadikra is. |
Quote:
A feláldozásra való rákérdezést különben már javasolták. Az a baj, hogy azt is, hogy mindent fel lehessen egyszerre áldozni. Így van, aki szerint gyorsítani és egyszerüsíteni kellene a feláldozást, és van aki szerint lassítani, minél jobban megakadályozni. Erre kell majd valami okosat kitalálnom... :) |
Quote:
A könnyítést a kapott tapasztalati pontok miatt nem javasolnám (mindet feláldoz), ha már jár érte tp, akkor igenis kelljen érte kattintgatni. |
Quote:
Quote:
Kulonben is, ha engem az tesz boldogga, hogy ritualisan szekereket aldozok minden delben a kutnal, akkor ne tehessem meg? Ne mar.... :) |
Quote:
De felőlem akár lehessen a külditárgyakat is áldozni és szívjon aki nem figyel :) Sőt ekkor mégcsak modosítgatásokra sincs szükség :) |
Szerintem valahol be lehessen állítani a saját tárgyaid közül azokat, ahol kérdés jönne fel áldozáskor (vagy olyan tárgyaknál is, amik nincsenek nálad, de találkozhatsz vele)...És akkor Te mondod meg, hogy mely tárgyaknál legyen kérdés, és melyeknél ne (értelemszerűen, nem 1 ananászra állítod be pl., hanem az összesre //csak példa// )!
Előny: - Játékos választja ki, mi számára az, vagy mik számára azok a tárgyak, amiket nem szeretne feláldozni! - Ha mégis fel szeretné áldozni, nem kell ezt kikapcsolni, mert egy OK gombbal megoldja a feláldozást! Hátrány: - Még egy dolog, ami egy új játékosnak megtanulandó...Bár enélkül is lehet játszani, hisz most is tudunk. :) Az "összeset feláldozom" funkciót meg egyenesen hátrányosnak tartanám, amiatt, hogy 50 feláldozott tárgy után tp-t kapunk...Akkor én most, mert mondjuk van pénzem, percenklént több ezer tp-t szedjek össze?!! :eek: |
All times are GMT +1. The time now is 23:35. |