Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=65)
-   -   Hol akadtatok el? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3560)

atisan 07-11-2009 17:27

Sziasztok én pár küldetésen túl vok,viszont kettőben szeretnék egy kis segítséget kérni.
Az egyik hogy a bölcsnek vissza kell szerezni a tollát ebben merre fele induljak el?
és egy kis gyereknek a játékát kéne a csatornából visszaszerezni de már bejártam szinte az egész csatornát,sőt vmi csatorna király adott nekem egy másik küldetést. de nem találtam meg.Ati ha ebben tudnál egy kis segítséget adni akkor megköszöném.

BimmBimm 07-11-2009 17:49

Quote:

Originally Posted by atisan (Post 218899)
Sziasztok én pár küldetésen túl vok,viszont kettőben szeretnék egy kis segítséget kérni.
Az egyik hogy a bölcsnek vissza kell szerezni a tollát ebben merre fele induljak el?
és egy kis gyereknek a játékát kéne a csatornából visszaszerezni de már bejártam szinte az egész csatornát,sőt vmi csatorna király adott nekem egy másik küldetést. de nem találtam meg.Ati ha ebben tudnál egy kis segítséget adni akkor megköszöném.

A csatornakirály felé jó helyen jártál a tollak ügyében.
A kisgyerekes küldetés: megtanultad a keresét?

Valezius 07-11-2009 18:41

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 218901)
A csatornakirály felé jó helyen jártál a tollak ügyében.
A kisgyerekes küldetés: megtanultad a keresét?

A keresést kell aktiválni majd, ha lemegyek a csatornába? (Ugye nem kell minden mezőn megnyomni, míg meg nem lesz?...)
Vagy mivel meg van tanulva, elég ha mégegyszer körbejárom a csatornát?

Ati 07-11-2009 18:58

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 218903)
A keresést kell aktiválni majd, ha lemegyek a csatornába? (Ugye nem kell minden mezőn megnyomni, míg meg nem lesz?...)
Vagy mivel meg van tanulva, elég ha mégegyszer körbejárom a csatornát?

A keresés arra az egy mezőre vonatkozik, ahol éppen vagy, és ahol kiadod a keresési parancsot. Ha 10 mezőt akarsz végignézni, akkor 10 mezőn kell kiadni a keresési parancsot, külön-külön.

De ha megnézed, elég kanyargós az a csatorna, csak nem gurult az ilyen kanyarokon keresztül messzire... :)

Valezius 07-11-2009 19:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 218909)
A keresés arra az egy mezőre vonatkozik, ahol éppen vagy, és ahol kiadod a keresési parancsot. Ha 10 mezőt akarsz végignézni, akkor 10 mezőn kell kiadni a keresési parancsot, külön-külön.

De ha megnézed, elég kanyargós az a csatorna, csak nem gurult az ilyen kanyarokon keresztül messzire... :)

Akkor gondolom ugyanez a helyzet a vakbácsi botjával.
Ugye a Park, az a banánfás terület?
Ott kell átnézni az összes mezőt? Vagy elég csak azokat, ahol fa is áll?

Ati 07-11-2009 19:34

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 218915)
Akkor gondolom ugyanez a helyzet a vakbácsi botjával.
Ugye a Park, az a banánfás terület?
Ott kell átnézni az összes mezőt? Vagy elég csak azokat, ahol fa is áll?

Az a 4 fa. Elég csak azokat átnézni, ahol a fa van (4 terület összesen), viszont idd a fák körül be van nőve fűvel minden, a padok alá is beeshetett, esetleg kis árokba, ezért nem biztos, hogy elsőre észreveszed. Ha biztos a bácsi abban, hogy ott van (biztos benne?), akkor keresd, amíg meg nem találod, akár többször is.

Valezius 07-11-2009 21:58

Az volt a másik tippem, hogy az a park.

Mit jelent az, hogy a varázslövedék sebzése nem túl nagy? (0 vagy 1? :) )
Kipróbáltam, de mit jelent, hogy kék a felirat. (Bár gondolom csak annyit, hogy mágikus volt)
Van olyan ellenfél, aki ellen nagyon hasznos (lesz)?

Remedy 07-11-2009 23:01

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 218922)
Az volt a másik tippem, hogy az a park.

Kipróbáltam, de mit jelent, hogy kék a felirat. (Bár gondolom csak annyit, hogy mágikus volt)

4hp-t sebez emlekeim szerint. (aztan lehet, hogy ez minimum, es szinttekkel no) (volt is erre javaslat, hogy ki is irja, de vagy elsikkadt, vagy varolistan van) :)

Ergo olyan sokat nem er. :)

Eddig nem tudok olyan ellenrol, amit valamiert ez jobban sebezne... :)

Igen, a kek varazslatot jelol. :)

Ati 07-12-2009 02:19

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 218922)

A kék a varázslatot jelenti. Alapból 4-et sebez. Ha tanulsz észlelést, akkor látod, hogy mennyit sérült az ellenfél (pontosabban azt, hog ymennyi életereje maradt még). Szintem minden ellenfél ellen hasznos, hiszen ez az alap támadásodon felül történik minden körben (mint minden varázslat, és a legtöbb egyéb harci képesség használata), ráadásul van, aki ellen csak mágiával tudsz érvényesülni. Persze ellene is használhatsz más varázslatot is, ez csak egy lehetőség.

Ati 07-12-2009 02:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 218923)
Eddig nem tudok olyan ellenrol, amit valamiert ez jobban sebezne... :)

Én tudok olyanról, akit varázslaton kívül más egyáltalán nem sebez. :)

All times are GMT +1. The time now is 04:46.