![]() |
Quote:
|
Ha jol emlkeszem 2000 szptemberében vagy oktoberében volt az utolso ilyen folyamatos fellépés.
|
Jól emlékszel!
|
Azert emlekszem ilyen jol mert en akkor kezdtem komolyan jaccani ezt a jatekot...Es en meg pont voltam 1 iylenen de többön mar nem...
|
Quote:
|
Nem tudok velemenyt mondani mert csak 1 szer volt sose tobbet...
De en nagyon jo otletnke tartottam azt a feljutast. De en ebbol a szempontbol a multban eleg, mert azota a sok modositas kozul nem sok tetszett... De valtoznak az idok |
ami a súgóból kimaradt
olyanokra vagyok kíváncsi, mint pl hány %-ot mészárol a mészárlás, mennyit lop a lopás. tudom, hogy ezek faj/heki/személyiség függőek, de azért remélem vki tudja a képletet;)
|
Quote:
|
Térkapu probléma
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Nemrégen kezdtem a játékot, és felmerült egy olyan probléma amire nemtaláltam megoldást.:mad: A gondom az, hogy szöviben vagyok és a szövim megkért arra, hogy nézzem meg ki nyitott rá térkaput. Namármost fogalmam sincs hogy lehet ezt megnézni. Ha valaki tudja akkor irja ide, de szépen kérem ne rébuszokba mert nekem a röviditéseitek megfejtése is néha gondot okoz mert mint említettem, nemrég kezdtem a játékot és mindent most tanulok!:rolleyes: |
1. ellenőrizd hogy a szövid hulla e... ha nem, akkor lépj ki a szöviből/tedd ki a kérelmezőt :)
2. ha hulla, akkor pedig próbálj belopni mindenkihez aki szóbajöhet.... akinél bebuksz/tudsz tőle lopni, az nyitotta a kaput/nektek van rá nyitott kaputok :) |
All times are GMT +1. The time now is 02:11. |