Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Asztali PC vásárlásához tanácsok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3462)

Goldy 04-09-2010 13:23

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 247662)
jó lesz bele
csak az alaplap tartó csavar foglalatokat kell majd átszerelni

Köszi :)

/persze ez így túl rövid :)/

[HTPA]GeeForce 04-10-2010 18:25

Sőt, nem is mindegyik csavart kell átszerelni :D szerintem elég 4-et arrébb rakni... (nemrég raktam össze egy gépet, hasonló dologba futottam bele, sőt, még fogok is, mert a házamtól nem vagyok hajlandó megválni idestova 7 éve, viszont a házon belül ez a 4. gépem)

Goldy 04-10-2010 18:51

Akár már meg is oldotta :)

Még fokhagyma nyomóval is gépet szereltünk tegnap este :)

Ati 05-15-2010 10:33

Goldy: Bobbá. Bobbá: Goldy. Na, most már ismeritek egymást, a többit Rátok bízom. :D

Goldy 05-15-2010 10:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 252064)
Goldy: Bobbá. Bobbá: Goldy. Na, most már ismeritek egymást, a többit Rátok bízom. :D

Inkább, Nem kell vkinek egy occó i3-as gép?
bár ha így folytatja megmondom mikor teszem ki a kuka mellé és el lehet vinni...:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ati 05-15-2010 10:47

Bobbá tud segíteni! Tuti! Bobbá, tessék segíteni Goldynak!!! Ez már a Te szakterületed! :)

Bobesz bá 05-15-2010 10:59

Köszi a bemutatást Ati, de Goldy ismer már mint a rossz pénzt :)

De miben is tudok én segíteni? Meg hogy jöttem én itt témába?:confused:

Ati 05-15-2010 11:06

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 252067)
De miben is tudok én segíteni? Meg hogy jöttem én itt témába?:confused:

Ment privi, mert nem tudom ez mennyire publikus. :)

Bobesz bá 05-15-2010 22:49

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 252065)
Inkább, Nem kell vkinek egy occó i3-as gép?
bár ha így folytatja megmondom mikor teszem ki a kuka mellé és el lehet vinni...:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Goldy, kivételesen azt mondom hallgass Atira, ördög nem bújik bele a gépbe, mert még nem tudja használni, még csak most iratkozott be egy gyorstalpalóba, de oda lenn nagyon melegszenek a gépek :D

Ati, én meg sehogy se vagyok felszentelve, így nem tudnék segíteni ördögűzésben :p

Goldy 05-16-2010 08:19

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 252137)
Goldy, kivételesen azt mondom hallgass Atira, ördög nem bújik bele a gépbe, mert még nem tudja használni, még csak most iratkozott be egy gyorstalpalóba, de oda lenn nagyon melegszenek a gépek :D

Ati, én meg sehogy se vagyok felszentelve, így nem tudnék segíteni ördögűzésben :p

Szerintem Ati vmit nagyon elferdített neked :) Ő akar mindenáron rádumálni az ördögűzésre :)

Mert olyan gép nincs aminek minden alkatrésze jó, kompatibilisek is mégse működik :)

All times are GMT +1. The time now is 13:40.