![]() |
Quote:
mint a Hódítóban az, amikor egy varázslat 99%-os valószínűséggel sikerül, és 5x egymás után elrontod....... kb a lotto5-ös találatnak lehet ilyen kicsi a valószínűsége. :D én arra tippelek, hogy ez normális.. (Persze ha nem, és én nem találtam el, akkor Ati fog rá neked írni) |
2 észrevétel, és egy kérdés:
1/a Gee2 és Gee 3 lánc volt kötve. Gee2 volt a "vezér", Gee3 a követő. Gee3 rettenetesen elkezdett szomjazni, és "lemaradt". Tehát Gee2-vel anélkül mentem tovább, hogy a 3-as követné. Pedig a 3-asnak volt mozgáspontja, több, mint 1900. (Nem volt túlterhelve Gee3, és nem is léptem el vele. Csak Gee2-vel mozogtam, hiszen folyamatosan támadtam "Takarító"-kat és mindig a 2-es ment elöl a közel 1k HP-ja miatt.) 1/b. A játékosok nem az életük 0-ra történő csökkenésének pillanatában halnak meg? Csakmert csatáztam egy Őrrel, és Gee3 sokkal korábban meghalt, mint Gee2... Viszont csata közben a 3-massal elkezdtem inni a zöld varázslötyit, hogy gyúgyuljon. Bevettem egy nagy sebzést, az életem 0-ra csökkent, és a lötyivel 20-ra tudtam gyúgyítani magam... Tehát "felélesztettem" a karaktert, aki még 2 körig harcolt. (Utána végleg meghalt, mert elfogyott a lötty. :D) 2. Gee2 és Gee3 ugyanazon a négyzeten áll, egy időben. Gee2-vel látom, hogy Gee3 is ott van, Gee3-mal viszont nem látom, hogy Gee2 ott lenne. ez csak frissítési probléma lenne speciálisan nálam? (Ha nem érthető, képet tudok mellékelni. JPG formátumban.) |
Quote:
1/b: Ez olyan, mint hogy a mob utolsó erejével még megüt, mikor már 0 élete van. Te is a meghalás előtti utolsó erőssel megittál egy bájitalt amivel gyógyultál egy keveset :) |
Ati, lettek erősítve az őrök amíg nem figyeltem?? :eek:
Mert az utóbbi 4 őrnek is 70-80%-ban jöttek be a támadásai, előtte ez olyan 20-30% volt... |
Mégegy: néh varázsolok és semmit sem ír ki. És amikor megpróbálom újra, azt írja, hogy ebben a körben már volt akciód, és még életpontot sem von le az őrtől... Ez azt jelenti, hogy nem sikerül a varázslat?? Mert ezt kiírhatná!
És ez mostanában néhány őrönként előjön, pedig ezzel még egyszer sem találkoztam eddig. Talán a következővel van összefüggésben: Valamiért nem frissül rögtön az életereje a mobnak körváltáskor, csak pár tized másodperc után, és ha ebben a kis időben varázsolok, akkor jön ez elő. |
Gee3 rettenetesen nehézkesen mozog :S
Gee1/2 mondjuk 10 kattintásra elmozdul 8x, Gee3 van, hogy 20-at kattintok, és még mindig ugyanott áll... :S Pedig a netem jó, hiszen akkor a másik kettő karakter se mozogna, ha gond lenne a netkapcsolattal. (Böngésző ugyanaz, az sem lehet gond.) |
Quote:
Egy két perc után megjavul, de akkor is ha mondjuk harcolsz egyet. Nem tudom mi az összefüggés de nekem ezeknél megjavult... |
|
javaslat a segítők létrehozásának felgyorsítására:
szerintem egy picit aránytalan az, hogy a segítőket rettenetesen lassú létrehozni, és pikk-pakk leforgácsolódnak... kb 2 óra összehozni 9 elitet, és durván 10 perc alatt lehalnak mellőled.. arra gondoltam, hogy a segítők segíthetnének toborozni. munkás munkást, katona katonát, elit elitet... ha már van egy munkásom, akkor a 2. munkást ne 10%-onként, hanem 11%-onként hozzam létre. a 3. munkást 12%-onként. és így tovább. tehát minden munkás +1%-kal gyorsítsa meg a következő munkás toborzását. Ugyanígy a katonák, és elitek esetében is. (Illetve hát matróz, és kalóz esetében is...) legalább a teszt ideje alatt, bár ha mindnekinek tetszik, akkor végleges modulként is szívesen látnám ezt. |
nagyon szép kék a felirat az energiaszívásnál Ati :) jó ötlet volt, mert így legalább tudom mennyit sérőlt tőle a mob.
|
All times are GMT +1. The time now is 23:36. |