![]() |
Quote:
engem sem karolt fel senki, mégis itt vagyok :) de tényleg az a leg előnyösebb ha van aki megmutatja a dolgokat, ahelyett h te magad a saját bőrödön tapasztalnád |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ebből azt akarom leszűrni hogy ha anno a hullával hallgatok arra aki segített volna akko nem bukok bele az orikba. |
sziasztok,
Sajnos senkivel nem értek egyet :P a törpöt nagyon elfeljtettétek. Nekem egy jó szövihez elképzelhetetlen a törp. Törpiből mit csinálnátok ? Hadit netán felderitős tolit ? Én 2 honapja játszok angolban 1 törp, 2 fél elf toli, 1 oriás varival és azt kell mondjam nincs ellenfél. Aki problémát okozhatna átmentileg az egy 3 oriás + 1 varis szövi, de mivel nem minden bokorban rohangálnak ilyenek ezért nagyon szépen haladunk. A gnomokat fél pillanat alatt felgyújtjuk de választhatjuk a vari gyilkolást is utána jöhet a földrengés a vari részéről és már szabizott is a tag. A Fél-elf szintén nem ellenfél a vari miatt. Különben pedig a pestis igen szépen lerázza a hadikat és addig röhöghet rajtuk a varis amig gyogyulnak:)) Tehát: 1 vari, két toli, 1 törp |
Quote:
Meghogy nincs ellenfel... szerintem ez egy ritka rossz felallas :P Hadilag 0. Najo, 0.8 a torp miatt. |
Quote:
Megkapják a pestist akkor mit csinálnak ? kicsit drága átépülni tartalék nélkül |
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem sem helytallo egy aktivabb (es nyersben gazdagabb) csoportban ez a felallas.
|
All times are GMT +1. The time now is 02:50. |