![]() |
sziasztok:)
Előre bocsátom nem vagyok oda azért ha valki eléri a 9 személyiséget.. sőt alapvetőan nem is tartom egy nagy játéknak az, hogy 1000 kört tölt valaki a csoportban, majd épp csak elérve a top 30 alját szintetlép. Egyedül a kitartása ami dicsérhető, de semmi más. Még régen amikor a kék számok maluszt jelentettek akkor igen szép lett volna egy kék 9-es, de jelenleg tuvalu (és mások akik a nyomában járnak) játéka nem nagy dolog (szerintem). ezért a javaslatom: a 9. szeméyliség után ha lelép tölrlődjön az össze személyisége, azaz kezdje megint 1-el, kapjon a neve mellé egy kis kés csillagot, ami mutatja, hogy már volt kilences is, azt kezdje újra. majd ha megint eléri a 9 személyiséget kapjon még egy csillagot, és ha eléri a 9 csillagot (azaz 4.5 év múlva) akkor majd újra tárgyalhatjuk mi legyen a 9 csillag után... :D :D :D |
Quote:
Egyébként most már tényleg nem nagy dolog, de szerintem olyan nagy dolog egyáltalán nincs is ebben a játékban. Egyszerűen jó szórakozás és kész. |
új személyiség
:rolleyes: Sztem az tök jó lenne, ha lenne egy "kis helyen is elférő" vagy "csöves" vagy nem tudom mi lehetne a neve személyiség, ami +10%-ot kap lakáshelyzetre.
|
Quote:
|
Quote:
:) nem is rossz javaslat egyébként.. de mégjobb lenne, ha az illető választhatna, hogy következő forduláskor növekedjen a kék száma minden egyéb búnusz nélkül, vagy törlődjön mind, és kapjon csillagot.. |
Elrőe bocsájtom, hogy aki az Aban eléria top20-t az induljon automatikusan újra 5. csoportban egy kis rózsaszin keresztel:D
Quote:
|
Quote:
hulla jó ötlet. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:39. |