![]() |
Quote:
|
Viszont erre vigyázz:
"A top30%-ban eltöltött idő 1 körrel nő minden körben, amikor a felső 30%-ban benne van országod. Ha innen kiesik, akkor körönként 3 kört csökken - szabadság alatt is! " |
Quote:
"Az idő megáll szabi alatt, kivéve ha kiesel a topból, mert akkor folyamatosan csökken. Mármint a top körök csökkennek." Szerintem ez tok ugyanaz nem??:D |
De ugyanaz, csak én lusta voltam átnyálazni a súgót:)
Ja igen, és mézz utána a súgóban is, hátha találsz használható infót:D |
Igen, ugyanaz, de gondoltam, ha egyenesen a Súgóból idézek, az jobb, mert nem lehet félreértés :) És az sem mellékes, hogy hány körökről van szó :cool:
|
Akkor hogy is van?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy ha normál 5ös csopiból fellépek és mondjuk csinálok gyorsban is orit,akkor azzal ugyanúgy felléphetek 4.re,ha a normálos orim még ott van???Ezt bármelyik szinten megtehetem,a lényeg csak az,hogy külön csoportokban legyenek országaim az egyes szinteken(természetesen csak a 2.szintig)?? Előre is köszi... |
Quote:
Bármelyik szintem nem teheted ezt meg, az 5. szinten az anarchista csoporton kívül összesen egy darab országod lehet. NEM LEHET egy a gyorsban és egy a normálban, ha mindkettő 5. szintű! A negyedik és harmadik szinten lehet egy szinten több országod, különböző csoportokban, HA: az országaid össze vannak kapcsolva. Hiába vannak külön szinten az országaid, ha nincsenek összekapcsolva. Ha nincsenek összekapcsolva, akkor a két ország is szabálytalan anarchista csoporton kívül. Ha új országot indítasz, azt AZONNAL hozzá kell kapcsolnod a meglevő országodhoz. Ha nem tudud ezt megtenni, mert a meglevő országod szabadságon van, akkor addig nem indíthatsz új országot, amíg ennek a követelménynek eleget nem tudsz tenni. Ilyenkor meg kell várni az új ország indításával, amíg a másik a szabadságról visszajön. |
Tehát egyszerűbbre lefordítva mindkettő kérdésemre a válasz igen,HA:
összekapcsolom őket nem az 5.szinten van mind2 |
Quote:
Miután összekapcsoltad őket, a játék úgyse engedi, hogy olyan csoportba lépj, ahol az szabálytalan lenne, tehát onnantól "biztonságban vagy". De ez nagyon fontos, hogy mindenképpen össze kell az országokat kapcsolni. |
Quote:
Köszönöm szépen! |
All times are GMT +1. The time now is 04:21. |