![]() |
Varisnak én a full elitet ajánlom, ezt meg Davalon fejtette ki vhol.
|
na akkor itt hülyeséget írtam mert elkevertem a topicot! :o:p
Szóval a varisnak meg a szövinek is jó a full elit csak ne menjen ki senki teljes sereggel :D |
Úgy hogy ő nem bizti hogy az Ara gondolt:p
|
Quote:
sztem eltévesztetted a topciot, mert itt bizony 200 hekis varis beállitottságú óriásról volt szó. |
Olvassátok el a topicnyitó hozzászólást ;)
|
Quote:
|
Az At csak te hoztad ide, ha jól sikerült értelmeznem amit írt, akkor most nem tudja eldönteni h varis vagy hadis legyen 200 hekin, erre írtad h szted h nézzen ki, én meg írtam h sztem hogy. Nem kell a szövinek elitesnek lenni a hadisok tartsanak annyi elitet amennyi van a varisnak a többi mehet lónak vagy íjnak.
|
Elnézést! Én kevertem el a topicot, nyíltan kijavítom magmat! Volt előtte egy olyan topic amibe írtam ahol a srác azt kérdezte mi legyen az óriás varisával A-ban és hogy milyen serege legyen... Én néztem el :p:o
|
Quote:
Azok számára a legjobb akik csak annyit foglalkoznak a hódítóval amennyi még egészséges :) Ilyen esetben napi 2x 1 órás játék esetén mondjuk ez az egyetlen faj amit nem lehet a két napi belépésed között teljesen tönkretenni ;) Az összes többi fajt szinte ujrázásig tudod rombolni, lopni, gyujtani stb-stb ennyi idő alatt. Egyszóval biztonságosan kezelhető viszonylag kevés ráfordított idő mellett is. |
hehhehe... ide is rég néztem be, de semmi új nem jött... de ahogy már páran korábban, Kocka újra rávilágított a lényegre :D
|
All times are GMT +1. The time now is 20:50. |