![]() |
akkor azt javaslom, változtass a gyakorlatok sorrendjén.
előfordul a sűrün alkalmazott gyakorlatoknál, meghatározott sorrend miatt, hogy megáll a fejlődés. igaz ez csak időleges, de ha felcseréled a gyaksikat, talán sokkolod annyira az izmot, hogy ujra elkezdjen fejlődni. esetleg 1-2 hétig csak lazán alkalmazd, szinten tartás végett, és utána kezd ujra erőltetni... |
oks... pénteken kipróbálom :-)
|
rendi. majd mesélj . vigyázz a huzodással, egyébként érezhető, mikor durransz be rendesen
|
Nah hamár ilyen jót beszélgettünk Apa kérdeznék is:PPPP
nade komolyan: ugy tűnik egy honapig nem jutok teremközelbe /tatarozzák másikba meg most nincs della bérletre.../ ugyhogy itthon kéne fomrába hoznom magam...:( Szóval van két egykezes ruda(cská)m meg egy jóadag súly hozzá de semmi több... Szerintetek össze lehet csak kézi sulyzózásból valami edzéstervet hozni? Szükség nagy úr alapon:) |
fenntartási gyaksikat mindenképp lehet végezni, még ha nem is full intenzitással. legalább megpihen az izom ,és másirányu mozgásokra is beáll.
mindenképp javallom a fekvőtámasz felülés, hasprés dolgokat, aztán az egykezessel tricepsz, fej mögött, bicepsz, esetleg tárogatás, ha megfelelő hokedlikat összetucc tologatni. |
Szerintem is... simán...
Nekem volt olyan hogy a 15 emeletes házba rohangáltam le-fel kardió gyanánt stb... Ha nincs jobb emelgesd a hűtőgépet :D |
vagy zabáld fel ami benne van... tömegnövelés, energiabevitel....höhöhö
|
A mágnes egy picit rágós lesz, meg majd odaragadhatsz a fém dolgokhoz, de azér sok sikert :D :D :D
|
a neon meg nem használ a tömeghez, de nics is jelentősége....
annyit tegyetek már meg hoyg elmongyátok ahol tuggyátok, hoyg jo ember vagyok ..............bár lessz aki ellenzi.... de bekaphatja mert még nem irt ide 1 normális dolgot sem. IGAZ STEVE??? |
:)))))))))))))))
fogom az adást;) Jó ember az Apa meg nagyon jól burkolt a dumája amikor olyannya van;) Ez jó is meg kicsit furkálós is ez megteszi, igaz?;) |
All times are GMT +1. The time now is 03:31. |