![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gondold el, hogy kiveszem a tekercsből/nyersből valamiből a pénzem, és ezt teszi az egész szövetség. És mi szépen felvásároljuk az egész katonapiacot. 3x annyiból fogsz tudni az óriásba embert fokozni, és csak annyit, amennyit hagyunk...Ugyanez a gabonapiaccal. Jah, hogy te ezt nem tudod elgondolni, mert a másik országod uralja a neked fontos piacrészeket? így tényleg csak ráfordított idő és a fenti ország pénzének kérdése... |
Quote:
|
Ezek valami nagyon speciális tippek Óriásoknak?!
|
Quote:
Soha sem csináltam ilyet, eddig egyszer volt 2 országom egyszerre egy szinten, 4éve, amikor kezdtem, és azt sem tudtam, hogy mi fán terem a súgó, és azt sem tudtam, hogy ez szabálytalan. És egyik sem termelt a másiknak pénzt, mert nem egy csoportban voltak. (Még maguknak sem voltak képesek erre...) Állj le te is a remek stratégiai javaslataiddal, mert benéz egy kezdő, azt mondja ez mekkora jó, és egy nap múlva örökre itt hagyja a játékot. Tényleg befejeztem, Ati! Bocs az offért! |
Óriás
Ház 36 18% 2520 lakos Barakk 96 48% 4256 Lovas Tanya 20 10% 1560 Bála / kör Raktár 5 3% 7,74 körre elegendő Őrtorony 20 10% 1120 Íjász toronyban Templom 22 11% 3080 Varázsló Kocsma 1 1% 56 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör Korház 0 0% 200 hektár Érték 9504 pont Ételfogyasztás: 2206,4 Bála/kör Foglalkoztatottság: 98% Én még mindig az ilyesmiféle óriást csinálnám 200 hekin. Tudom régimódi, de nehezen változom... |
Quote:
Milyen árak mellett? Ha a kaja olcsó teljesen felesleges a tanya, bank nélkül meg tényleg nagyon régimódi... |
Szecsa óriására még én is emlékszem... :)
Tényleg nem volt benne bank... viszont ha jól emlékszem tanya sem... és igen, ha gabcsiárakat nézzük, nem feltétlenül kell tanya, ha viszonylag aktív az ember... |
Quote:
Mostanság az egyszerűsödött távolbalátás miatt (vipesekrol van szo) mindenki sok pénzt tart bent az országában? Értelemszerűen a bankokkal gátolja a lopást, sereget adott esetben a piacon tartja és szükség esetén tud gazdálkodni a pénzzel? Egyébként 5. szinten a legtöbb csoportban néhány évvel ezelőtt a kaja ára tartósan 100 gold fölé ritkán ment, gyors és normál csoportban is. |
All times are GMT +1. The time now is 06:08. |