![]() |
Quote:
|
Mondjuk egy komolyabb mágiahasználót elviselne a csapat:-)
|
Ezennel közhírré tétetik, hogy a csoport Phoenix személyében egy lovaggal bővült. :)
mokujin54: Tényleg elkelne egy varázshasználó a csapatba. Lenne hozzá kedved? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Chris :)
Engem is erdekelne a jatek, de kene egy kicsivel tobb info... melyik rendszer alapjan jatszanank? eletut lesz vagy csak egy alkalmi kaland? ha utobbi hanyadik szinten? sajna varzshasznalo en se lennek:( de szerintem nem lenne gond...:) jo kis gubancot tudna okozni legalabb egy ellen vari vagy boszimester is...:) legalabb kene egy kis csapatjatek meg gondolkodas... meg ha majd lesz valami konkret indulasi idopont akkor azt mielobb ird meg lecci... |
Ha visszaolvasnál megtalálnád a kérdéseidre a választ, de megkönnyítem a helyzeted. :D
Quote:
Szóval semmi Új tekercsek, és semmi D20... Quote:
Kaszttól is függ a szint megállapítása, de általánosságban azt lehet mondani, hogy 4. szintről indul a kaland. Quote:
Előtörténeteket már lehet küldeni. Szóval hajrá! :) Most én kérdezek :D Quote:
Eddig (ha mokujin54 is beszáll) 7 játékos van. Azt hiszem ennyien már elegen lesztek. (Persze ha valaki még mindenképpen játszani akar, esetleg lehet róla szó...) mokujin54: Kérlek minél hamarabb jelezz vissza, ha valóban érdekel a játék. |
kocce chris, privatban ment egy hosszabb rovidebb level...:D
|
sziasztok. Na ha a bardomnak annyi, akkor leszek vagy saman, vagy barbar. Nekem mind1 valaszatok ki melyikre lenne szukseg jobban a csapatba
|
All times are GMT +1. The time now is 14:44. |