Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Nickmagyarázat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=317)

Tsobi 02-24-2007 14:16

Azthiszem bevallhatom,az orineveimet mindig is lányokról mintáztam...utóbbit,melyen elérhettek egy igen különleges,serdülőkorú hölgyemény ichlette,kinek elég mélyek voltak a pattik közti mélyedések az arcán ahhoz,hogy valamilyen formában megörökítsem azokat! :D :D

Penya 02-26-2007 22:57

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 75649)
Azthiszem bevallhatom,az orineveimet mindig is lányokról mintáztam...utóbbit,melyen elérhettek egy igen különleges,serdülőkorú hölgyemény ichlette,kinek elég mélyek voltak a pattik közti mélyedések az arcán ahhoz,hogy valamilyen formában megörökítsem azokat! :D :D

És a lényeg? A Matador? Nem mintha annyira kíváncsi lennék de azért mégis erről szólna a - mi is? topic? szép magyar szó - téma.

Kutyuleee 02-27-2007 01:18

sztem kitalálható hogy ez a becenév a kutyából származtatható, ami pedig egy kedves nem ép tiszta haverom eszébe ötlöt egy italozás alkalmával:D jó kedvemben ökörködtünk egy másik haverommal és szegény szerencsétlen talaj kész srácnak rólam a szomszéd néni kutyája jutott eszébe mert a kutyát ugyanúgy Tibinek hivták mint engemet. és rám ragadt, aztán már megszoktam, sőt szeretettel használom:D

Tsobi 02-27-2007 21:32

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 76167)
És a lényeg? A Matador? Nem mintha annyira kíváncsi lennék de azért mégis erről szólna a - mi is? topic? szép magyar szó - téma.

A matador az,ami erősíti a szabályt...ezt kivételesen keresztapám adta nekem még anno....:o

Ditke 02-27-2007 21:34

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 76496)
A matador az,ami erősíti a szabályt...ezt kivételesen keresztapám adta nekem még anno....:o

Keresztapád? és a pap mit szólt hozzá? Nem is tudtam, hogy létezik Szent Matador... :)

bitboss 03-07-2007 22:43

a nevemet a nagybátyám ragasztotta rám elég régen, amikor mások azt kérdezgették "mi leszel, ha nagy leszel?" és én mindig azt válaszoltam hogy "intelligens számitógépeknek leszek a főnöke"

sasa 05-15-2007 17:20

Hy!
Nekem is elég egyszerű a nevem eredete:
Van 8-10 Sándor a családi összejöveteleken, ilyenkor lehetetlen csak egy valakit hívni :) . ezért mindenki más becenevet használ. sasa azért lettem, mert az akkor még 2-3 éves unokatesóim ezt tudták kimondani a legkönnyebben :D
azóta is büszkén viselem :cool:

Tsobi 05-15-2007 23:06

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 76497)
Keresztapád? és a pap mit szólt hozzá? Nem is tudtam, hogy létezik Szent Matador... :)

Te be kötekedj,mert összeakasztjuk a bajcunkat :)

Ditke 05-16-2007 08:34

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 96489)
Te be kötekedj,mert összeakasztjuk a bajcunkat :)

Hát ez nem fog összejönni:) van annyi időd, amíg kapok egy fullos hormonkezelést? :D :D :D

naramis 06-05-2007 18:49

Nevem egyik karakterem után van (szerepjátékbolond vagyok és nem jutott eszembe jobb :eek:)

országom: ködmező - van egy ködlepte mezőröl kép a falon a melóhejemen a monitorom felett, ahol regiztem :D:D

All times are GMT +1. The time now is 20:28.